Το μαύρο κραγιόν της Rihanna είναι πειρασμός

Η σειρά μακιγιάζ Fenty Beauty by Rihanna έχει κάνει πάταγο, το ξέρουμε πια. Ειδικά το κραγιόν Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color έχει γίνει εμμονή σε bloggers, editors και λοιπές.

Κάθε εβδομάδα ανακαλύπτουμε μία απόχρωση που πιστεύουμε ότι έχει δημιουργηθεί για εμάς. Όπως το καφέ, της

σοκολάτας, ξεσήκωσε τις γυναίκες με σκούρο δέρμα που αποθέωσαν την Rihanna που στέκεται στο πλάι τους δημιουργώντας την καταλληλότερη, για εκείνες, απόχρωση.

Και τώρα έρχεται με το απόλυτο μαύρο. Το “uninvited” είναι ότι πρέπει για το dark look που είδαμε φέτος στις πασαρέλες αλλά μπορεί να γίνει σοφιστικέ αν το θέλουμε.

Ξέρουμε ότι το μαύρο είναι το αγαπημένο μας χρώμα σε ρούχα, μάσκαρα, eyeliner αλλά σε κραγιόν μας είναι δύσκολο. Μέγα λάθος!

Με ματ επιδερμίδα, δύο στρώσεις μάσκαρα ή ακόμα καλύτερα false lashes, μαύρο eyeliner, λευκή σκιά στο πάνω βλέφαρο και λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου (βλ. Rihanna) θα μεταμορφωθούμε σε beauty icon.

Προσοχή στην περίσταση μόνο. Δεν θα εμφανισθούμε το πρωί στο γραφείο και γενικότερα δεν θα εμφανισθούμε πρωί πουθενά με το μαύρο κραγιόν όσο κι αν μας έχει ενθουσιάσει.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να δημιουργήσετε υπέροχες μπούκλες

Η Emma Stone εμφανίστηκε με το ωραιότερο hair accessory που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό

Keywords
Τυχαία Θέματα