Η απίθανη αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου όταν ρωτήθηκε για τον γάμο Μπαλατσινού-Κικίλια!

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους και μάλιστα, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε χθες, στο Πρω1νό, μετά τη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους στην εφημερίδα “Καθημερινή”. Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και η παρουσιάστρια θα παντρευτούν τον ερχόμενο Ιούνιο, στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα που η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο Βασίλης Κικίλιας παραχωρούσε συνέντευξη σε εκπομπή Αταίριαστοι του

ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον γάμο του με τη Τζένη Μπαλατσινού. “Ναι, φυσικά και το σκέφτηκα πολύ καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Είμαι και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο γάμος θα γίνει τον Ιούνιο, σε μια ενορία της Αθήνας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το μυστήριο του γάμου, ιερό είναι”, είπε.

Λίγο αργότερα η εκπομπή “Μαζί σου” επικοινώνησε με τη Τζένη Μπαλατσινού, η οποία χωρίς να θέλει να πει πολλά για τον γάμο της, ανέφερε: “Σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ. Κοιτάξτε δεν θα μιλήσουμε σε κανέναν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την ευγένειά σας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και αυτό αρκεί. Δεν θα θέλαμε να πούμε τίποτα γιατί είναι καθαρά προσωπικό και δεν θα θέλαμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον”!

Το πρωί της Πέμπτης (11/04) στο Happy Day αποκάλυψαν πως ο δημοσιογράφος, Βασίλης Γρηγορόπουλος επικοινώνησε με τον Πέτρο Κωστόπουλο θέλοντας να τον ρωτήσει για τον γάμο του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού. Ο παρουσιαστής όταν ρωτήθηκε, θέλοντας να μην απαντήσει, είπε στον δημοσιογράφο: “Δεν πάτε καλά ρε. Please, please”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Συγκλονίζει η Αθηναϊς Νέγκα: “Είδα τον θάνατο του πατέρα μου στο δελτίο ειδήσεων”

Masterchef: Διπλό σοκ για τους παίκτες! Δεν φαντάζεστε τι έγινε πριν την ομαδική δοκιμασία!

Τροχαίο ατύχημα για γνωστό Έλληνα παρουσιαστή

Keywords
Τυχαία Θέματα