Η απάντηση του Αντώνη Λουδάρου για το J2US: “Νόμιζα ότι διαγωνίζομαι για τη φωνή”

Στο live του Just the 2 of us το Σάββατο (21/11) ο Αντώνης Λουδάρος και η Πέννυ Μπαλτατζή τραγούδησαν το “Σ΄έχω κάνει Θεό” της Κατερίνας Στανίση. 

Τα σχόλια που δέχτηκαν από τους κριτές δεν ήταν ιδιαίτερα καλά, ενώ ο Σταμάτης Φασουλής τους είπε, μεταξύ άλλων: “Λάθος επιλογή, λάθος παρουσίαση, λάθος ερμηνεία”. Μάλιστα, σχολίασε αρνητικά και το ενδυματολογικό κομμάτι της εμφάνισης του ηθοποιού με την τραγουδίστρια.

Το μεσημέρι της Τρίτης (24/11) ο Αντώνης Λουδάρος βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρω1νό” και μίλησε για τη συμμετοχή

του στο show του Open. 

Αναφερόμενος στα σχόλια που έκαναν οι κριτές στην τελευταία του εμφάνιση στο J2US, τόνισε: “Δεν ήξερα ότι είμαι στο Style Me Up και ότι διαγωνίζομαι για τα ρούχα. Νόμιζα ότι διαγωνίζομαι για τη φωνή. (…) Το τραγούδι δεν το επέλεξα εγώ, το επέλεξε η παραγωγή. Μου είχαν ζητήσει ένα άλλο τραγούδι να πω, αλλά δεν προλάβαινα να το μάθω. Ένα που το ήθελε ο Νίκος αλλά δεν προλάβαινα γιατί ήταν αραβικά. (…)

Δεν με ενοχλεί να μην αρέσεις, αλλά όταν μου λένε αυτό δεν ήταν καν για 5, μου είναι λίγο στενάχωρο. Κάτι δεν καταλαβαίνω καλά και αναφέρομαι στην κριτική που έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους, που είπε ‘απορώ πώς τους δώσατε και αυτό τον βαθμό, ήταν κάτω από 5 να πάρουν”. Αν εμείς ήμασταν κάτω από 5″!

Όσο για το αν έχει μιλήσει με τον Σταμάτη Φασουλή μετά τα σχόλια που του έκανε, αποκάλυψε: “Αποφεύγω να πάρω τηλέφωνο τον Σταμάτη Φασουλή. Είμαι διαγωνιζόμενος στο J2US, δεν θα τον απασχολήσω ποτέ. Την όποια φιλική μας σχέση την αφήνω για όταν παίζουμε στο θέατρο”.

Η συνέντευξη του ηθοποιού στο “Πρω1νό”:

Διαβάστε ακόμη:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν περνάει καλά. Και φαίνεται” 

GNTM 3: Η παρέμβαση που κάνει τη μεγάλη ανατροπή-Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 

Τάμτα ή Ελένη Φουρέιρα στην παρουσίαση του House of Fame; Πώς εμπλέκεται ο Νίκος Μουτσινάς 

Keywords
Τυχαία Θέματα