Ενυδατική κρέμα σώματος: Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για τέλειο δέρμα!

Η ενυδατική κρέμα σώματος βρίσκεται μόνιμα στο μπάνιο σας, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το χειμώνα όμως είναι ίσως το πιο απαραίτητο προϊόν αφού οι χαμηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν το δέρμα σας.

Αμέσως μετά το ντους ακόμη κι αν δεν πρόκειται να βγείτε από το σπίτι επιβάλλεται να απλώσετε την αγαπημένη σας κρέμα επιμένοντας στα σημεία που παρουσιάζουν μεγαλύτερη ξηρότητα. Όπως είναι για παράδειγμα τα γόνατα, οι φτέρνες και οι αγκώνες.

Επιλέγετε την κατάλληλη φόρμουλα ανάλογα με τις ανάγκες και

τις ιδιαιτερότητες. Κάποιες από εσάς μάλιστα προτιμάτε την αντίστοιχη του αγαπημένου σας αρώματος.

Αλλά και φόρμουλες με συστατικά που προσφέρουν σύσφιξη ή αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας προϊόν, οι ειδικοί επιμένουν πως πρέπει να ακολουθείτε τρία σημαντικά βήματα ώστε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Hoareau (@emmahoareau)

Βήμα 1ο: Απλώνετε την κρέμα σας σχολαστικά σε όλο το σώμα. Συνήθως δεν κάνετε τον κόπο να απλώνετε στην πλάτη σας, το ντεκολτέ, την κοιλιά και τις γάμπες.

Θα πρέπει να αφιερώνετε λίγο ακόμη χρόνο μετά το μπάνιο σας για την εφαρμογή της. Καλό είναι επίσης να ταμπονάρετε απαλά το σώμα με την πετσέτα και να απλώνετε την κρέμα ενώ το δέρμα σας είναι ελαφρώς νωπό.

Βήμα 2ο: Μην την τσιγκουνεύεστε. Απλώστε μια γενναία δόση στο σώμα σας. Κι αν  η αγαπημένη σας κρέμα στοιχίζει μπορείτε να έχετε μια δεύτερη για καθημερινή χρήση αφήνοντας την αγαπημένη σας για τις ιδιαίτερες περιστάσεις.

Βήμα 2ο: Καλό είναι να κοιτάτε τη σύνθεση της κρέμας σας ώστε να είστε σίγουρες πως δεν πρόκειται να σας δημιουργήσει τυχόν αλλεργίες αλλά και να περιέχει τα κατάλληλα για τον δικό σας τύπο δέρματος.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Εφέ lifting: Θα το πετύχετε και μάλιστα άμεσα και η Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει τον τρόπο!

O hairstylist της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα λάθη που κάνετε με τα μαλλιά σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα