Τάμτα ή Ελένη Φουρέιρα στην παρουσίαση του House of Fame; Πώς εμπλέκεται ο Νίκος Μουτσινάς

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν δύο νέα μουσικά παιχνίδια στον ΣΚΑΪ, το The Masked Singer και το House of Fame

Το πρωί της Τρίτης (24/11) ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε στο “Πρω1νό” τα ονόματα των προσώπων που συζητούν για να βρεθούν στα δύο shows, αλλά και το παρασκήνιο για την παρουσίαση του House of Fame

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο ΣΚΑΪ έκανε

πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα να παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρότζεκ και για πολλούς ήταν σίγουρη η συμφωνία μεταξύ τους. Ωστόσο, μια… επιθυμία του Νίκου Μουτσινά ενδεχομένως να φέρει αλλαγές. Όπως είπε ο Αλέξης Μίχας, ο παρουσιαστής θα είναι κριτής στο The Masked Singer και ζήτησε να είναι και η Ελένη Φουρέιρα στην κριτική επιτροπή, καθώς γνωρίζονται και έχουν χημεία μεταξύ τους.

Στην περίπτωση που η Ελένη Φουρέιρα βρεθεί τελικά δίπλα στον παρουσιαστή και στην κριτική επιτροπή του The Masked Singer, η θέση της παρουσιάστριας στο House of Fame μένει κενή. Αν αυτό γίνει, η επικρατέστερη για να παρουσιάσει το μουσικό ριάλιτι είναι η Τάμτα! 

Μεταξύ άλλων στο “Πρω1νό” αποκάλυψαν πως για την κριτική επιτροπή του House of Fame βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία ο Φοίβος, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου απέρριψε την πρόταση που της έγινε. Πρόταση δέχτηκαν επίσης η Πάολα, ο Νίνο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Η τραγουδίστρια έχει ακόμη ένα ραντεβού με την παραγωγή και ο Νίνο φαίνεται να βρίσκεται κοντά στο να πει το “ναι”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πένθος για τον Αντώνη Κανάκη: Πέθανε φίλος του από κορονοϊό 

Αντώνης Λουδάρος: “Δεν αποκλείω να αποχωρήσω το Σάββατο από το J2US” 

Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι-Η επεισοδιακή συνάντηση που θα την ταράξει 

Keywords
Τυχαία Θέματα