Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι-Η επεισοδιακή συνάντηση που θα την ταράξει

Στις εξελίξεις των “Άγριων Μελισσών” αναφέρθηκαν στο “Πρω1νό” και μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας έκανε ένα spoiler για τη σειρά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η Ελένη θα συναντήσει τη Δρόσω στην Τρούμπα και εκεί θα ειπωθούν πολύ σκληρές αλήθειες και οι αδερφές θα έρθουν ξανά πολύ κοντά. Μάλιστα, η Ελένη θα προτείνει στην αδερφή της να επιστρέψει στο Διαφάνι και να φτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή. Αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στον Τάκη και θα κάνει αντιπρόταση στη Δρόσω να φύγουν οι δύο τους για άλλο μέρος και να φτιάξουν τη ζωή τους από το μηδέν, χωρίς να γνωρίζει κανείς για το παρελθόν

της. Τελικά, η Δρόσω θα ακολουθήσει την Ελένη στο Διαφάνι.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως μετά την επιστροφή της στο Διαφάνι, θα συναντήσει για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια τον γιο της. Θα είναι μια επεισοδιακή συνάντηση που θα την ταράξει πολύ.

“Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνει η Δρόσω. Την Παραμονή των Χριστουγέννων θα συναντηθεί για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια με το παιδί της, θα δει για πρώτη φορά το παιδί της από κοντά. Θα είναι μια επεισοδιακή συνάντηση. Η Ασημίνα περπατά στο Διαφάνι προς την πλατεία, μαζί με τον μικρό Σέργιο και εκεί βλέπουν την Δρόσω. Η συνάντηση αυτή θα ταράξει πάρα πολύ τη Δρόσω, αλλά θα ταράξει πάρα πολύ και την Ασημίνα.”, ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Γιώργο Παπαδάκη: Όσα είπε ο παρουσιαστής! 

Η πρόβλεψη που έκανε η Λίτσα Πατέρα για τις 20 Ιανουαρίου: “Φοβάμαι ότι κάτι πολύ…” 

Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”

Keywords
Τυχαία Θέματα