Η αναφορά του Μουτσινά στον χωρισμό του Acun Ilicali και η επική ατάκα για την Σπυροπούλου!

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η Σειμά Σουμπασί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η είδηση του διαζυγίου τους έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ αποκαλύφθηκε πως η 27χρονη διατηρούσε παράνομη σχέση με γνωστό ηθοποιό.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Σαιν-Τροπέ και τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη του. Ήταν ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι, ενώ το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία. Μάλιστα, καλεσμένοι ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα και Έλληνες επιχειρηματίες.

Η Σειμά, η οποία είναι πολύ επιτυχημένη influencer

στην Τουρκία, έδειχνε να είναι στα καλύτερα της και να απολαμβάνει το γεγονός. Μάλιστα, τη μέρα του γάμου είχε αλλάξει τέσσερα νυφικά, τα οποία έφεραν την υπογραφή πολύ μεγάλων οίκων μόδας. Επιπρόσθετα, τo bachelorette της Σειμά, είχε ξεκινήσει από τη Μύκονο συνεχίστηκε στα τουρκικά παράλια και έφτασε μέχρι την Αμερική. Στη Νέα Υόρκη και το Μαιάμι. Παρόλα αυτά, τα δεδομένα άλλαξαν και οι δύο τους αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στον γάμο τους. Μάλιστα, αυτό είναι και το τρίτο διαζύγιο για τον Τούρκο παραγωγό.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στον χωρισμό τους, σήμερα στην εκπομπή “Για την παρέα” και μεταξύ άλλων, είπε μια επική ατάκα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Επίσης χώρισε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Αυτός είναι ο κύριος που έχει πάρει όλο το ΣΚΑΪ και κάνει τα πάντα. Κούκλα η κοπέλα, πολύ όμορφη, αγαπημένοι εδώ πολύ, παλιά, τώρα χωρίσανε. Τι τον απάτησε; Προκαλώ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να πάρει τα μέτρα της άμεσα.», ανέφερε και το κοινό ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Χώρισαν ο Άκης Πετρετζίκης και η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου!

Keywords
Τυχαία Θέματα