Έξαλλος ο Κουδουνάρης στο My Style Rocks: “Δεν θα ήθελα να ξαναναφερθείς ποτέ στο όνομα μου”

Είναι γεγονός πως οι παίκτριες του δεύτερου κύκλου του My Style Rocks, έρχονται συχνά σε αντιπαράθεση με τους τρεις κριτές: Μπέττυ Μαγγίρα, Στέλιο Κουδουνάρη, Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Αφορμή για τις εντάσεις που υπάρχουν, είναι συνήθως οι βαθμολογίες που τους βάζουν. Ωστόσο, στο σημερινό επεισόδιο ο Στέλιος Κουδουνάρης όταν είδε τον βαθμό που έβαλε η Ναντίν σε συμπαίκτρια της έπσευσε να τους τονίσει πως θα πρέπει να βαθμολογούν αντικειμενικά. Ανέφερε πως μπορεί να μην τους αρέσουν τα looks των υπόλοιπων κοριτσιών όμως να τους βάζουν υψηλές βαθμολογίες.

Τότε,

η Τζίνα Δημητρακοπούλου του απάντησε λέγοντας του πως και ο ίδιος κάνει κάτι αντίστοιχο: «Έχετε βάλει σε look τρία, ενώ τα σχόλια που κάνατε ήταν για ένα». Οταν ο Στέλιος Κουδουνάρης της ζήτησε να του πει ένα παράδειγμα η παίκτρια δεν μπόρεσε και τότε τον έφερε σε έξαλλη κατάσταση.

Μάλιστα, της απαγόρευσε να αναφέρεται στο όνομα του, αν δεν έχει συγκεκριμένα παραδείγματα να παρουσιάσει: «Δεν θα ήθελα να ξαναπάρεις το λόγο τότε. Δεν θα ήθελα να ξαναναφερθείς ποτέ στο όνομα μου και να κρίνεις τη βαθμολογία μου και την κρίση μου χωρίς στοιχεία. Ή θα μιλάς ή δεν θα μιλάς! Μιλάς για κάτι συγκεκριμένο σε εμένα. Αφήνεις μια προσβολή στον αέρα διότι θίγεις την αντικειμένικότητα, την υπόσταση μου, την προσωπικότητα μου και το ότι είμαι δίκαιος απέναντι σας και δεν μου λες σε τι, για να μην στεναχωρηθεί μια συμπαίκτρια σου. Δεν σου το επιτρέπω! Δεν σου επιτρέπω να μιλάς για εμένα και να μου λες τέτοια πράγματα, ότι δεν είμαι δίκαιος και αντικειμενικός. Είναι σαν να μου λες ότι δεν αντιστοιχούν οι βαθμοί με αυτά που λέω και δεν μου λες σε τι. Έχω θυμώσει πάρα πολύ και δεν σου επιτρέπω να το κάνεις. Ή θα πεις σε τι αναφέρεσαι ή δεν θα ξαναμιλήσεις ποτέ για εμένα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βραδινή έξοδος με γοητευτικό συνοδό!

Keywords
Τυχαία Θέματα