Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/11

Η μαύρη μίνι δερμάτινη φούστα είναι μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, όπως ακριβώς και τα λεπτά πουλοβεράκια, είτε σκέτα, είτε διακοσμημένα με διάφορα στοιχεία, όπως παγιέτες, κρύσταλλοι, δεσίματα κ.α. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα τα συνδυάσετε κάθε φορά και κολακεύουν πάρα πολλούς σωματότυπους. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τα εντάξετε και τα δυο στην γκαρνταρόμπα σας.

Σε αυτές τις δυο τάσεις έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε

το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα γκρι λεπτό πουλοβεράκι με V, με κρύσταλλα στους ώμους και δέσιμο στα μανίκια και μια μίνι μαύρη δερμάτινη ασύμμετρη φούστα, στενή με διακοσμητικό κόμπο στη μέση.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με τρία ασημένια κολιέ Lifelikes και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες με τρουκς από την Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά Stellar της εταιρείας La Splash, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell και στα χείλη το κραγιόν Pink Frost No 09 της Milani.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Η μαύρη φούστα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα της Victoria Beckham που αποτελεί κορυφαίο fashion icon του πλανήτη και όλες οι γυναίκες παρακολουθούν πως ντύνεται και εμπνέονται από αυτήν.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις ωραιότερες μαύρες φούστες που έχει φορέσει μέχρι σήμερα, από πολλά υλικά και σε διάφορα μήκη και σας τις παρουσιάζουμε.

Δείτε αναλυτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας… Ποιο look σας άρεσε περισσότερο και θα το υιοθετούσατε κι εσείς και ποιο σας άφησε τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 28/11

Keywords
Τυχαία Θέματα