Η Άλκηστις Αλεξάκη αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση-Όσα είπε για τον σύντροφο της

Η Άλκηστις Αλεξάκη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στο MasterChef και κατάφερε να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για τα όσα είπε κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο σπίτι του ριάλιτι.

Μετά την αποχώρηση της, κατάφερε να απασχολήσει ξανά τα Μέσα με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube. Μίλησε για την εμπειρία της στο MasterChef, αλλά και για τους πρώην συμπαίκτες της και έκανε αποκαλύψεις που σχολιάστηκαν αρνητικά.

Συγκεκριμένα, είπε μεταξύ

άλλων: “Πιο καλοστημένο παιχνίδι δεν υπάρχει. Υπάρχει μαγείρεμα αρκετό. Όχι μόνο αυτό που μαγειρεύουμε και δίνουμε το πιάτο. Η φάση μέσα στο σπίτι ήταν άθλια. Η Σπυριδούλα είναι δίμουρη και ο Πανούλης δεν είναι αυτό που δείχνει. Δεν πρόκειται να κρατήσω επαφή με τη σιχαμένη τη Σπυριδούλα. Γλοιώδης άνθρωπος, σαν τη χλαπάτσα. Ο Ζαχίρ δεν έκανε τόσο συχνά μπάνιο, αλλά δεν είναι το θέμα ότι θα με ενοχλήσει. Κλίκα είναι η Σπυριδούλα, ο Πάνος, ο Χαράλαμπος, ο Τάσος, ο Μανώλης και ο Σταμάτης. Τα πιάτα μας τα δοκιμάζουν οι κριτές μετά από 3 ώρες. Πληρωνόμασταν βασικό ημερομίσθιο, κάπου στα 20 ευρώ την ημέρα”!

Να σας θυμίσουμε πως τα όσα είπε παρουσιάστηκαν και στο Πρω1νό και η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν έκρυψε την ενόχληση της: “Εδώ πέρα έχει πει το κορίτσι χοντράδες. Πράγματα ανεπίτρεπτα! Γύρισε και είπε για τον Ζαχίρ, έναν άνθρωπο που έχει περάσει τα πάντα, αν κάνει μπάνιο; Είναι πράγματα αυτά να λέγονται δημόσια σε συνεντεύξεις; Τι είναι αυτά ρε παιδιά; Τι ντροπή είναι αυτή”;

Το πρωί της Παρασκευή (05/04) η Άλκηστις Αλεξάκη μίλησε στο Happy Day και κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση. Σύμφωνα με την ίδια, ο σύντροφος της ζει στην Αθήνα και είναι κομμωτής: “Θα πω μια μαντινάδα που την αφιερώνω στη σχέση μου. Είμαστε μακριά. Έχω σχέση τρία χρόνια. Ο σύντροφός μου θέλει να μη φαίνεται. Είναι στην Αθήνα και είναι κομμωτής”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

«Μπορεί να σοκαριστεί αρχικά ο θεατής που εμφανίζομαι ολόγυμνος στη σκηνή, καθώς…»

Αγνώριστη η Μαριάννα Παινέση! Το look της που έκανε θραύση στο instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα