Η αδιάβροχη πούδρα είναι το αγαπημένο προϊόν της σεζόν!

Το καλοκαίρι το μακιγιάζ επιβάλλεται να είναι ανάλαφρο και σχεδόν διάφανο. Αν μάλιστα έχετε μαυρίσει τότε ένα bronzer είναι ότι καλύτερο αφού κολακεύει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα και της χαρίζει λάμψη. Φυσικά υπάρχει και η κατηγορία των γυναικών που θέλουν τέλεια κάλυψη και προϊόντα όπως το φον ντε τεν και η πούδρα δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ τους ακόμη κι αν βρίσκονται σε διακοπές.

Σ’ αυτές τις γυναίκες λοιπόν οι make up artists  έχουν να δώσουν μία μόνο συμβουλή: Τα προϊόντα κάλυψης επιβάλλεται να είναι

αδιάβροχα. Εμείς μάλιστα έχουμε να σας προτείνουμε την πούδρα που θα σας χαρίσει τέλειο φινίρισμα και θα παραμείνει σταθερή ακόμη κι αν βουτήξετε στη θάλασσα ή την πισίνα. Πρόκειται για την Gosh Copenhagen Waterproof Setting Powder. Με μεταξένια υφή  και ειδικά σχεδιασμένη ώστε να  δημιουργεί ένα άψογο αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς να αφήνει ίχνη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δείτε ούτε ένα λεκέ στα ρούχα σας. Παράλληλα «κλειδώνει» το μακιγιάζ ταο οποίο παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GOSH Copenhagen UK (@goshuk) στις 22 Ιούν, 2019 στις 1:00 μμ PDT

Πως θα την απλώσετε:  Χρησιμοποιήστε την μετά το foundation δημιουργώντας ένα  ομοιόμορφο, σταθερό και αδιάβροχο αποτέλεσμα χωρίς ίχνος γυαλάδας. Εναλλακτικά μπορείτε να την εφαρμόσετε σε σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα αν θέλετε να μειώσετε την εμφάνιση τον πόρων και παράλληλα να ρυθμίσετε τη λιπαρότητα.

Καλό είναι να την απλώσετε με ένα μεγάλο πινέλο σε όλη την περιοχή του προσώπου ώστε να αποκτήσετε ένα αέρινο αποτέλεσμα και βελούδινο φινίρισμα. Επίσης προσπαθήστε να μην το παρακάνετε γιατί οι κανόνες του μακιγιάζ ειδικά το καλοκαίρι θέλουν το δέρμα να είναι ανάλαφρο και φωτεινό. Φυσικά εφαρμόζετε μετά την αντηλιακή σας κρέμα.

Είναι ιδανική για τις βραδινές σας εμφανίσεις όπου θέλετε ένα άψογο ματ αποτέλεσμα και ένα αντίστοιχο μακιγιάζ. Η  Gosh Copenhagen Waterproof Setting Powder δεν προκαλεί ερεθισμούς και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ακμή. Πάντα διακριτικά και χωρίς υπερβολές.

Διαβάστε ακόμη:

Υπάρχει ένα celebrity braid look που σας ταιριάζει τέλεια απλά πρέπει να το ανακαλύψετε

Τα βερνίκια που πρέπει να αποκτήσετε φέτος γιατί είναι τα ωραιότερα για το καλοκαιρινό πεντικιούρ

Keywords
Τυχαία Θέματα