10 χρόνια Jacquemus: Ο πασίγνωστος οίκος μόδας παρουσίασε το πιο ωραίο show σε ένα λιβάδι!

Ο οίκος μόδας Jacquemus γιόρτασε τα 10 του χρόνια με ένα υπέροχο show σε λιβάδι! Το γνωστό brand έστεισε μια φούξια πασαρέλα ανάμεσα σε χωριάφια με λεβάντες και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό!

Παρακάτω θα δεις τις τάσεις που ξεχωρίσαμε!

#1. Τα oversized blazers και κοστούμια είχαν δυναμική παρουσίασ στο show του γνωστού οίκου. μας άρεσαν ιδιαίτερα τα παλ φλοράλ σχέδια που ανυπομονούμε να φορέσουμε.

#2. Tα λινά υφάσματα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο show όπως επίσης και οι διαφάνειες. To lime green είναι μια

από τις αποχρώσεις που λατρεύουμε φέτος το καλοκαίρι και είχε τον δικό της ρόλο και στην επίδειξη του οίκου Jacquemus.

#3. Οι κόκκινες ρίγες είναι εξίσου δημοφιλείς φέτος, όπως επίσης και τα statement σκουλαρίκια σε έντονες αποχρώσεις.

#4. Tα oversized καπέλα που το γνωστό brand έκανε διάσημα παγκοσμίως πέρυσι, εξακολουθούν να είναι τάση και φέτος τα είδαμε και σε άλλες αποχρώσεις.

#5. Η υπέροχη φούστα με κρόσια έκλεψε τις εντυπώσεις και ταίριαξε τέλεια με το τοπίο της επίδειξης!

#6. Το φούξια χρώμα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο show και συνδυάστηκε τέλεια με άλλες bold αποχρώσεις.

#7. Όσο για την έκπληξη του show θα λέγαμε πως ήταν το light grey χρώμα που χρησιμοποιήθηκε σε κάποια ρούχα και μας κέρδισε.

#8. Το t-shirt dress  είναι μια νέα τάση που θα φορεθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι και έδωσε δυναμικό παρόν και στο show του οίκου Jacquemus.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το show του γνωστού οίκου!

Διαβάστε ακόμα: 6 black & white looks για τις καλοκαιρινές σου εξόδους! (VIDEO)- Τα πιο ωραία looks για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου

Hot Trend: Τα δερμάτινα outfits που επιλέγει η Chiara Ferragni!- Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού και η Chiara μας δείχνει έξυπνους τρόπους για να την υιοθετήσουμε

Star Style: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πάρτι του περιοδικού OK (φωτό)- Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες stars σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι του καλοκαιριού;

Keywords
Τυχαία Θέματα