It’s official: Η Αχτσιόγλου μόλις παραδέχθηκε τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

13:51 26/6/2019 - Πηγή: People

Ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, μόλις κέρδισε ένα μπράβο για την τίμια απάντησή της, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης δέχθηκε ερώτηση για τα προσωπικά της.

Κι ενώ θα μπορούσε να αποφύγει την ερώτηση, κι ενώ θα μπορούσε να το πάει με μισόλογα και γρίφους, όπως πολλοί της δημόσιας ζωής, η νεαρή πολιτικός απάντησε ευθύτατα μεν, χαλαρά και έντιμα δε.

Τη συνέντευξη την παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό RISE και εκεί φαίνεται το… γύρισμα του δημοσιογράφου σε πιο προσωπικά θέματα και ο χειρισμός της υπουργού που δεν χάνει

τον χρόνο της με υπεκφυγές.

«Σχέση με πολιτικό θα κάνατε;», ακούγεται η ερώτηση του δημοσιογράφου και η απάντηση είναι ευθεία: «Έχω σχέση με πολιτικό». Και συνεχίζει ο δημοσιογράφος: «Να τολμήσω να ρωτήσω κάτι παραπάνω;» και ακόμη πιο γρήγορα έρχεται η απάντηση: «Ε δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο; Α’ Αθηνών, υποψηφιότητα». Σ’ εκείνο το σημείο, η υπουργός κάνει το σήμα της νίκης με τα δάχτυλα της και ταυτόχρονα βάζει τέλος στις φήμες, έχοντας «υπογράψει» πλέον την επιβεβαίωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα