Η Rihanna ανέβασε επιτέλους το πολυαναμενόμενο beauty tutorial στο you tube

H Rihanna είναι τραγουδίστρια (σαφώς), ηθοποιός και η αγαπημένη μας beauty vlogger πλέον. Το tutorial που ανέβασε στο YouTube για να παρουσιάσει πώς με δύο μόνο προϊόντα της εορταστικής συλλογής της Fenty Beauty μπορείς να κάνεις full make up ήταν απλά υπέροχο.

Στο video

εξηγεί πως μπορεί κάθε κοπέλα με το shimmery μπλε και μοβ look να αποκτήσει ένα συγκλονιστικό Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ και μάλιστα χρησιμοποιώντας μόνο την παλέτα Fenty Beauty Killawatt Foil Freestyle Highlighter Palette και τη συλλογή κραγιόν Frosted Metal Lip Set.

Ειδικά η παλέτα με τα highlighters είναι το προϊόν που αποκαλεί “ήρωα” η Rihanna αφού στο tutorial το χρησιμοποιεί σε όλο της το πρόσωπο. “Μπορείς να το απλώσεις στα ζυγωματικά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα μάτια, είναι τόσο ευέλικτο προϊόν” λέει η ίδια.

Ξεκινά με το Stone Cold highlighter που το εφαρμόζει στα βλέφαρα. “Δεν είναι τόσο δραματικό look αν και τελικά είναι” λέει. Συνεχίζει με την απόχρωση Chillz στην εσωτερική γωνία του ματιού και την απόχρωση Subzero στην εξωτερική με την οποία κάνει ένα περίγραμμα με λεπτό πινέλο προς το κέντρο του βλεφάρου. Το ίδιο highlighter απλώνει και στο κάτω βλέφαρο. “Είναι ένας συνδυασμός μπλε και μοβ χρώματος που ταιριάζει με όποιο άλλο χρώμα επιλέξουμε”.

Αμέσως μετά απλώνει το Scandal’ice ψηλά στα ζυγωματικά της χαρίζοντας έναν ροζ φρέσκο τόνο καθώς και στην κορυφή των αυτιών της! Και σαν να μην έφτανε αυτό χρησιμοποίησε την απόχρωση Stone Cold στις κλειδώσεις του ντεκολτέ για έξτρα λάμψη στο σώμα.

Ολοκλήρωσε το look εντυπωσιακά με την απόχρωση No Chill από το Metal Lip Set στα χείλη. Ένα μεταλλικό μοβ της λεβάντας που της ταιριάζει απίστευτα.

Μιας και οι γιορτές είναι πλέον κοντά έχετε χρόνο να μελετήσετε με προσοχή το tutoial της Rihanna ώστε μέχρι τα Χριστούγεννα να έχετε γίνει experts. Πρακτική λοιπόν και τα δύο προϊόντα χρειάζεστε μόνο!

Διαβάστε ακόμη:

H Rosie Huntington-Whiteley, η Meghan Markle κι εμείς έχουμε το ίδιο αγαπημένο προϊόν περιποίησης

Το flower mani είναι το ιδανικό για τις ρομαντικές υπάρξεις

Keywords
Τυχαία Θέματα