Ανατροπή στο Nomads Μαδαγασκάρη: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα!

Το Nomads Μαδαγασκάρη ξεκίνησε να προβάλλεται μόλις την περασμένη Πέμπτη, μέσα τον Αντ1 και έχει καταφέρει να προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ο Σάββας Πούμπουρας και ο Γιώργος Λέντζας βρίσκονται στο «τιμόνι» της παρουσίασης και κάνουν το ταξίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Από την αρχή οι Κροκόδειλοι και οι Λεμούριοι αγωνίστηκαν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με όλες τις ανέσεις. Ωστόσο μεγάλοι νικητές είχαν αναδειχθεί οι Λεμούριοι, οι οποίοι για μια ολόκληρη εβδομάδα

έμειναν στο Νησί, απολαμβάνοντας όλες τις παροχές. Από την άλλη πλευρά οι Κροκόδειλοι πέρασαν πολύ δύσκολα στη Σαβάνα.

Στο αποψινό επεισόδιο οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν το αγώνισμα και τελικά μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν οι Κροκόδειλοι, οι οποίοι μετά το παιχνίδι εγκατέλειψαν τη Σαβάνα και μετακόμισαν στο Νησί.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι Κροκόδειλοι ήταν ενθουσιασμένοι με τη νίκη τους.

«Νιώθω απλά απίστευτα! Λειτουργούμε ομαδικά.Το βρίσκουμε ολοένα και περισσότερο και χαίρομαι τόσο πολύ γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στον έβδομο ουρανό», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος.

«Χρήστο, η μόνη εικόνα από το νησί που έχετε από το νησί είναι ότι ακούσατε από τους συμπαίκτες σας», είπε ο Σάββας Πούμπουρας και ο Χρήστος Βασιλόπουλος απάντησε: «Δεν ξέρουμε τίποτα. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά ξέρουμε σίγουρα ότι θα είναι καλύτερα από τη Σαβάνα».

«Πως ήταν ο νέος σας αρχηγός;» ρώτησε ο Σάββας και ο Χρήστος απάντησε: «Νομίζω πως το παιχνίδι το έδειξε. Πιστεύω ότι ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες, αν όχι ο πιο σημαντικός μαζί με το Δημήτρη Γιαλαμά. Νομίζω ότι όλοι παίξαμε καταπληκτηκά. Ακόμα και τα κορίτσια στο τελευταίο match έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Nomads Μαδαγασκάρη:

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Ελ Γκαμαλί – Κυριακή Τσανικίδη: Η απόφαση που πήραν για τη σχέση τους και το βίντεο της ανακοίνωσης!

Keywords
Τυχαία Θέματα