Η αντίδραση της Σωτηροπούλου όταν ρωτήθηκε για τον Μαραβέγια: «Με τον Πετρετζίκη νομίζεις ότι τα έχω και με ρωτάς αν…»

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι πλέον ένα από τα πιο αγαπημένη ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Από την αρχή της σχέσης τους θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, χωρίς βέβαια την κρύβουν! Ο ένας απολαμβάνει, τη συντροφιά του άλλου και φαίνεται πως το «γλυκό» έχει δέσει για τα καλά.

Η ηθοποιός βρέθηκε σε δημόσια εκδήλωσε και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη σχέση

της με την σοκολάτα, αλλά και για τον καλό της.

«Μου αρέσει η σοκολάτα, δεν είμαι όμως τόσο ψυχασθενής. Τρώω σοκολάτα, την αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε μια ερώτηση που όπως φάνηκε την εκνεύρισε. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε αν ο σύντροφος της, της φτιάχνει κάποιο γλυκό και εκείνη απάντησε: «Να μου έχει φτιάξει; Με ποιον πιστεύεις ότι είμαι; Με τον Άκη Πετρετζίκη νομίζεις ότι είμαι και με ρωτάς αν μου έφτιαξε τούρτα ο σύντροφός μου;», ενώ μάλιστα εξομολογήθηκε ότι το τελευταίο διάστημα πηγαίνει και σε διατροφολόγο, αλλά προτιμά να κάνει γυμναστική, παρά να στερείται πράγματα.
Ακόμη, ρωτήθηκε για τον Κωστή Μαραβέγια και τι του αρέσει περισσότερο σε εκείνη, είπε: «Δεν γνωρίζω… δε θα απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι ο Κωστής είναι μαζί μου για το μυαλό μου!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Δείτε ακόμη: «Ένα Θαύμα»: Ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι! – Οι ανθρώπινες ιστορίες που συγκινούν

Keywords
Τυχαία Θέματα