Nomads Μαδαγασκάρη: Η ένταση και τα «καρφιά» της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Το Nomads Μαδαγασκάρη ξεκίνησε να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο φαίνεται πως οι διαφωνίες έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους.

Η Αννίτα Ναθαναήλ ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης του Αντ1, αλλά και από την ομάδα των Κροκόδειλων. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έδειξε ξεκάθαρα την ενόχληση της, για την αποχώρηση της φίλης της, ενώ χρεώνει την απώλεια στον αρχηγό της

ομάδας, Χρήστο Βασιλόπουλο. «Ο Χρήστος, η αλήθεια είναι, ότι βρήκε την εύκολη λύση. Ήταν καθαρά ευθύνη του αρχηγού, αλλιώς δεν θα ορίζαμε και αρχηγούς στις ομάδες», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Από την άλλη πλευρά ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε: «Δεν έχω καμία τύψη. Το συζητήσαμε με την Αννίτα και μου είπε “θέλω να είμαι αυτή που θα μονομαχήσει” και ήταν μία απόφαση που βγάλαμε, μπορεί και ομόφωνα, εγώ πήρα την τελική απόφαση αλλά είναι ένα παιχνίδι. Και αυτό είναι το παιχνίδι».

«Μην μπερδεύεσαι, μη θολώνεις. Να βλέπεις καθαρά τα πράγματα», είπε ο Χρήστος στη Δήμητρα, όταν το συζήτησαν μεταξύ τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Nomads Μαδαγασκάρη:

Δείτε ακόμη: Σωκράτης Ελ Γκαμαλί – Κυριακή Τσανικίδη: Η απόφαση που πήραν για τη σχέση τους και το βίντεο της ανακοίνωσης!

Keywords
Τυχαία Θέματα