Η Meghan Markle καθαρίζει την επιδερμίδα της με το πλέον πρακτικό και οικονομικό προϊόν

Η Meghan Markle παντρεύτηκε τον πρίγκιπα, μετακόμισε στο παλάτι, έγινε Δούκισσα του Sussex αλλά παραμένει μια απλή κοπέλα τουλάχιστον όσο αφορά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Κατά καιρούς τόσο ο προσωπικός της make up artist όσο και οι facialists μαρτυρούν τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Markle αλλά και τις φόρμουλες που της απλώνουν εκείνοι προκειμένου να παραμένει η επιδερμίδα της λαμπερή, δροσερή και απαλή.

Και φυσικά εσείς, απ’ ότι γνωρίζουμε, θέλετε να μαθαίνετε κάθε λεπτομέρεια. Αυτός είναι και ο λόγος

που εμείς σας ενημερώνουμε. Εκείνο που μας κάνει εντύπωση είναι ότι η Δούκισσα δεν χρησιμοποιεί μόνο προϊόντα που στοιχίζουν μια μικρή περιουσία αλλά και super οικονομικά που μπορείτε όλες να βρείτε τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα αγαπημένα σας καταστήματα καλλυντικών.

Μην ξεχνάτε τι πανικός έγινε όταν ο Daniel Martin, celebrity make up artist που επιμελήθηκε το γαμήλιο look της Meghan, αποκάλυψε ότι άπλωσε στα ζυγωματικά της ένα balm για να χαρίσει τη λάμψη που έκτοτε έγινε hugh trend.

Τώρα λοιπόν γίνεται γνωστό ότι η Markle χρησιμοποιεί τα μαντηλάκια καθαρισμού Biore Daily Deep Pore Cleansing Cloths που στοιχίζουν περίπου €10 και μπορείτε να τα βρείτε στο Amazon. H ίδια μάλιστα δήλωσε σε παλιότερη συνέντευξη της ότι είναι ιδιαίτερα πρακτικά αφού μπορείτε να τα έχετε ακόμη και στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου για ώρα ανάγκης. Είναι παράλληλα κατάλληλα για τα βράδια που επιστρέφετε αργά από έξοδο και είστε κουρασμένες (ή έχετε πιει λιγάκι παραπάνω) και δεν έχετε το κουράγιο να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας.

Τα συγκεκριμένα μαντηλάκια είναι υποαλλεργικά ενώ περιέχουν ενυδατικά στοιχεία που σημαίνει ότι αφαιρούν υπολείμματα μακιγιάζ και ρύπων αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή.

Φυσικά οι ειδικοί επιμένουν ότι δεν είναι σωστό να χρησιμοποιείτε τα μαντηλάκια καθημερινά αλλά μερικές μόνο φορές την εβδομάδα. Ο σωστός καθαρισμός είναι το πρώτο και τελευταίο βήμα της καθημερινής ρουτίνας. Καθώς επίσης πρέπει να απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα αμέσως μετά.

Διαβάστε ακόμη:

Η Khloe Karadshian μεταμορφώθηκε σε disco queen και ήταν πραγματικά συγκλονιστική!

Το mani look της εβδομάδας είναι navy

Keywords
Τυχαία Θέματα