Παυλίνα Βουλγαράκη: “Όταν πίστεψα στον εαυτό μου ακόμα και αν είχα ταλαιπωρηθεί από το επίθετό μου μπήκε για μένα μια τελεία”

Η Παυλίνα Βουλγαράκη, μια από τις πιο γρήγορα ανερχόμενες τραγουδίστριες της νέας γενιάς έδωσε συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και στο Πρω1νό, σκιαγραφώντας λίγο το χαρακτήρα της.

«Ήμουν εσωτερικό κοριτσάκι. Δεν ήμουν λυπημένο, αλλά ήμουν πολύ μέσα στο κεφάλι μου. Ήμουν λίγο απομονωμένη, στον κόσμο μου. Στο δωμάτιο μου διαβάζοντας και ακούγοντας μουσική, όπως το φαντάζεστε. Ήμουν αρκετά εσωστρεφής, αλλά ήμουν και λίγο ζωηρή ταυτόχρονα. Είχα κάποιες εκρήξεις ζωηράδας από το πουθενά. Μπορεί να το έσκαγα από το σπίτι και ανακάλυπτα στοιχειωμένα σπίτια, εγκαταλελειμμένα.

Εγώ τα έλεγα στοιχειωμένα. Ήταν το αγαπημένο μου πράγμα στον κόσμο. Που με έχαναν που με έβρισκαν, κάπου είχα μπει που δεν επιτρεπόταν. Τελευταία φορά που το έκανα, νομίζω είχε έρθει η αστυνομία, επειδή είχαν ανησυχήσει τόσο πολύ οι γονείς μου που με έψαχναν σε όλη τη γειτονιά. Και κάπου εκεί σταμάτησε αυτή η «ταινία», εξομολογείται η 29χρονη καλλιτέχνιδα, η οποία έβρισκε υλικό σε όλες αυτές τις περιπέτειες για να γράφει παραμύθια και μετέπειτα στιχάκια.

Πώς επηρέασε το επίθετό της την καριέρα της;

Η ίδια επέλεξε να σπουδάσει ψυχολογία γιατί έχει μια κλίση στον ανθρώπινο ψυχισμό, ωστόσο αισθάνεται πως δεν θα μπορούσε να το κάνει ως επάγγελμα μέχρι τουλάχιστον να λύσει προσωπικά θέματα ώστε να μπορεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους. Η Παυλίνα αναφέρθηκε ακόμα στο τρακ που έχει πριν από τις εμφανίσεις της στην σκηνή και πως το αντιμετωπίζει, αλλά και στο πως την επηρέασε στην καριέρα της το επίθετό της.

«Όταν ένιωσα ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει στο μυαλό του ένα σχέδιο και τα όνειρά του και δικαιούται να τα υπερασπιστεί και να τα υπηρετήσει. Όταν αισθάνθηκα ότι έχω το ταλέντο και την ικανότητα να τα κάνω, όταν πίστεψα στον εαυτό μου, ακόμα και αν είχα ταλαιπωρηθεί πριν από αυτό μπήκε για μένα μια τελεία. Όταν ξεκίνησα, είχε πέσει στο τραπέζι με την εταιρία μου και τους μάνατζερ η ιδέα να συστηθώ ως Παυλίνα, αλλά εγώ σκέφτηκα τότε, το οποίο ήταν αντιδραστικό, γιατί τώρα δεν έχω αυτή τη νοοτροπία, ότι Παυλίνα Βουλγαράκη με λένε όπως και να το κάνω. Είμαι αυτή που είμαι», είπε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Διαβάστε ακόμα:

Η απίστευτη αποκάλυψη της Φαίης για την πρώτη σύσκεψη στον ΑΝΤ1 και τα ροζ μαλλιά που της έκανε ο Γιαννέτος!

Η εξομολόγηση της Φαίης για τη Γκαγκάκη: “Πολλές φορές έχει ξενυχτήσει μαζί μου…”

Keywords
Τυχαία Θέματα