Survivor 2024: Αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, 3ος υποψήφιος ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους

02:06 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Οι Μπλε υπέστησαν το σοκ με την οικειοθελή αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή, οι Κόκκινοι ηττήθηκαν δε ακόμη έναν αγώνα ασυλίας στο Survivor.

Η… κατάρα που «κυνηγά» φέτος τους Μπλε του Survivor, συνεχίζεται, με τη Σταυρουλα Χρυσαειδή να είναι η νέα

παίκτρια της ομάδας που αποφασίζει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο λόγω τραυματισμού.

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας απουσίασε χθες (13.05.2024) από το συμβούλιο του νησιού γιατί βρισκόταν στην κλινική για να δεχτεί τις πρώτες βοήθεια σε ό,τι αφορά στο γόνατό της.

Φάνηκε, όμως, ότι το πρόβλημα ήταν πιο μεγάλο απ’ ό,τι μπορούσε να αντέξει.

«Από άποψη σωματική δεν πάμε καλά γιατί μου πονά και το άλλο μου πόδι. Έχω φλεγμονές, τενοντίτιδες και οι προσαγωγοί μου είναι χάλια. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα να σας αποχαιρετήσω.

Εδώ και ένα διάστημα έχω αφόρητους πόνους και προσπαθώ να μην το συζητώ για να μην μας ρίχνω τη ψυχολογία, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν περνά ούτε με αντιφλεγμονώδη ούτε με θεραπείες. Κουράστηκα ψυχικά γιατί οι πόνοι δεν περνούν με τίποτα. Έμεινα παραπάνω από όσο νόμιζα ότι θα αντέξω» είπε η Σταυρούλα στους συμπαίκτες της στο Survivor, δίνοντάς τους κουράγιο να συνεχίσουν.

  

  

Εκτίμησε δε ότι το φετινό Survivor θα κριθεί ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και τον Γιώργο Γκιουλέκα.

  

Όπως ήταν λογικό, η απόφαση της Σταυρούλας Χρυσαειδή να αποχωρήσει από το Survivor, απασχόλησε και τους Τούρκους παίκτες όταν εμφανίστηκαν για να συνδράμουν τους Έλληνες στον τρίτο αγώνα ασυλίας. Οι Τουρκάλες παίκτριες δεν έκρυψαν την εκτίμησή τους ότι η παίκτρια των Μπλε δεν άντεξε την πίεση από τη σύγκριση με την Κατερίνα Δαλάκα, γι’ αυτό και έφυγε.

«Έχει αποχωρήσει οικειοθελώς η Σταυρούλα, πάθαμε σοκ! Σήμερα θα ήθελα να αγωνιστώ ξανά μαζί της, αλλά η αντίπαλός μας λείπει αυτή τη στιγμή. Της εύχομαι περαστικά, έχει αποχωρήσει λόγω τραυματισμού.

Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι ο τραυματισμός της ήταν τόσο σοβαρός. Πιστεύω ότι αποχώρησε για ψυχολογικούς λόγους, επειδή υπάρχει απέναντί της μία πολύ δυνατή αντίπαλος, η Δαλάκα. Κουράστηκε να παίζει με την Δαλάκα και για αυτό δεν άντεξε» είπε η Ναγκιχάν.

Στο ίδιο μήκος και η Νεφισέ: «Όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Το είχα πει ότι φοβήθηκε να παίξει με την Δαλάκα. Στους πρώτους αγώνες έπαιξε και δεν είχε τίποτα και στον τελευταίο αρνήθηκε να παίξει με την Δαλάκα. Φταίει η Σταυρούλα για την ήττα της κόκκινης ομάδας. Της εύχομαι περαστικά και νομίζω ότι πήρε τη σωστή απόφαση. Με αυτήν τη ψυχολογία νομίζω ότι έφτασε πιο μακριά από ότι πρέπει».

  

Στα του αγώνα, το παιχνίδι ήταν ξανά θρίλερ, αλλά οι Μπλε κατάφεραν να πήραν τη νίκη με 12-11 σε flag race όπου αναμετρήθηκαν η Κατερίνα Δαλάκα με τον Γιώργο Γκουλέκα κόντρα στον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα.

  

Έτσι, για τρίτη φορά μέσα στην εβδομάδα, οι Κόκκινοι έπρεπε να βγάλουν υποψήφιο. Με τη Δώρα Νικολή και τον Χριστόφορο Ταξίδη ήδη στη μονομαχία, είχαν απομείνει μόνο Δαλάκα, Γκιουλέκα και Παπαχαραλάμπους. Και μοιραία επελέγη ο τελευταίος.

  

«Είναι η τέταρτη φορά που πηγαίνω σε μονομαχία. Εννοείται ότι όλοι γνωρίζαμε ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα. Είμαι συνειδητοποιημένος 100%. Το μόνο αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι θα αγωνιστώ απέναντι στον Χριστόφορο και την Δώρα. Θα ήθελα να είναι και κάποιος από τους Μπλε» είπε ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους μετά την ψήφισή του.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: Αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, 3ος υποψήφιος ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα