Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 15 Μαρτίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 15 ΜαρτίουΠαρασκευή, Μάρτιος 15, 2019 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας. Μη χάνετε τους ρυθμούς σας από παρεμβολές των γύρω σας, αλλά βρείτε τις ουσιαστικές αιτίες για όσα σάς αγχώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα περάσετε καλύτερα, αν διαφωνήσετε με κάποιους, χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσει. Φροντίστε οι οικονομικές σας διαπραγματεύσεις να γίνονται υπό πλήρη

μυστικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους έχει περιθώριο να αποκατασταθεί και να κάνετε πιο εύκολα συζητήσεις. Εξάλλου, δεν θα σας λείπει ούτε η ενέργεια ούτε η αποφασιστικότητα. Κάντε επαφές που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα, λειτουργώντας πάντα με λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι αναμενόμενο να έχετε συνεχείς συζητήσεις και συναντήσεις που δεν θα σας οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ήπια συμπεριφορά για να αποφύγετε προβλήματα στον εργασιακό χώρο αλλά και να έχετε καλή υγεία.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να θίξετε κληρονομικά θέματα με τα άτομα της οικογένειάς σας. Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να λύσετε τις διαφορές σας σε οικονομικά θέματα και, αν το προσπαθήσετε, τώρα μάλλον θα χειροτερέψετε τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα είστε πιο καταδεκτικοί και ευπροσάρμοστοι. Οι αδέσμευτοι πρέπει να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να βγάλετε στην επιφάνεια την αυτοπεποίθηση, τον δυναμισμό και τη λάμψη σας.

ΖΥΓΟΣ: Η όρεξή σας να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα είναι και εμφανής. Παράλληλα, βάλτε σε τάξη τα επαγγελματικά σας σχέδια και θέστε νέους στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κατασταλάξετε σε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, καθώς τα περισσότερα που θα σας υποσχεθούν θα είναι αναληθή. Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία έχει αρχίσει και έχει μια σαφή πορεία εδώ και καιρό, γι' αυτό μην την μπλοκάρετε με πισωγυρίσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στηρίξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους για να εξομαλύνετε τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Το καλοκαίρι ήρθε και δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να κάνετε κάποιο ταξίδι για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε όρια στις αντιδράσεις σας και φροντίστε να σκέφτεστε ώριμα, και όχι παρορμητικά. Μετριάζοντας την κατά κάποιο τρόπο κτητική συμπεριφορά σας και υιοθετώντας αυτή τη στάση προς τον σύντροφό σας θα μπορέσετε να έχετε περισσότερες απολαβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η στάση που θα κρατήσετε σε τρέχοντα θέματα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τροπή που θα πάρουν μια σειρά από εξελίξεις, που θα σας κρατούν σε συναισθηματική επιφυλακή.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σας οδηγήσει σε λάθη που μπορεί να σας πληγώσουν και να σας εμπλέξουν σε λάθος καταστάσεις, καταστρέφοντας μερικές από τις πιο σημαντικές σας σχέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα