Η Lupita Nyong’o και η Beyonce έχουν ένα κοινό μυστικό για τέλεια λάμψη στην επιδερμίδα

Η Lupita Nyong’o είναι beauty icon με τον δικό της, ξεχωριστό και υπέροχο τρόπο. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το κόκκινους και πράσινους φακούς επαφής που φόρεσε πριν από λόγο καιρό αλλά και τα make up looks που εντυπωσιάζουν σε κάθε της εμφάνιση. Όσο για τα χτενίσματα της τι να πει κανείς; Συνήθως είναι

εμπνευσμένα από την πατρίδα της και πρόκειται για περίτεχνους κόστους και λεπτομέρειες που μας αφήνουν άφωνες.

Η Beyonce από την άλλη είναι πραγματικά βασίλισσα. Δεν την αποκαλούν τυχαία Queen B άλλωστε. Κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημιουργείται πανικός αφού είναι συγκλονιστικά sexy και stylish. Τις αρέσει να προκαλεί άλλωστε και το καταφέρνει πανεύκολα.

Οι δύο stars μπορεί να απέχουν ως φιγούρες και ιδιοσυγκρασία αλλά έχουν ένα κοινό μυστικό ομορφιάς. Και έχει να κάνει με την τέλεια λάμψη την επιδερμίδα τους. Την οποία οφείλουν στους προσωπικούς τους make up artists αρχικά και στα highlighters που εκείνοι απλώνουν στο πρόσωπο των πελάτισσών τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα προϊόντα που εφαρμόζουν και φυσικά σας τα αποκαλύπτουμε.

O make up artist της Lupita Nyong’o, Nick Barose, απλώνει το Lancome Teint Idole Drops Liquid Highlighter, Bronzer στην τέλεια επιδερμίδα της. Χρησιμοποιεί ένα beautyblender το οποίο έχει βρέξει ελαφρά και το απλώνει στα ζυγωματικά της. Με αυτό τον τρόπο δημιουργεί μια φυσική, διακριτική λάμψη που παραμένει σταθερή για πολλές ώρες. Ο Barose προτείνει, αν θέλετε πιο έντονο αποτέλεσμα, ειδικά το καλοκαίρι που επιδερμίδα σας είναι μαυρισμένη, να αναμιγνύετε 1-2 σταγόνες του προϊόντος με το φον ντε τεν και να το εφαρμόζετε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lupita Nyong’o (@lupitanyongo) στις 3 Δεκ, 2018 στις 6:50 πμ PST

Ο make up artist της Beyonce, Sir John, προτιμά το Marc Jacobs Beauty Dew Drops Coconut gel Highlighter, Coconut Fantasy. Πρόκειται για ένα προϊόν σε μορφή τζελ που απλώνετε εύκολα στο δέρμα αφήνοντας ένα βελούδινο και super γυαλιστερό φινίρισμα. Το εφαρμόζει στα ζυγωματικά, τη γέφυρα της μύτης και στο μέτωπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις 14 Φεβ, 2019 στις 4:22 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Παστέλ και ζωηρά: Αυτά είναι τα hot βερνίκια της Άνοιξης!

To Πάσχα στην εξοχή θα έχετε 70’s make up look εμπνευσμένο από το Coachella και το american dream!

Keywords
Τυχαία Θέματα