Η Lili Reinhart είναι περήφανη για τα σγουρά μαλλιά της και το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς

Όλες εμείς που έχουμε σγουρά μαλλιά δεν είμαστε χαρούμενες, ειδικά στις διακοπές μας. Σχεδόν πάντα τα πιάνουμε σφιχτά επάνω σε κότσο ή τα κρύβουμε με υπέροχα, η αλήθεια είναι, μαντήλια. Βέβαια υπάρχει και η κατηγορία των γυναικών που στις αποσκευές της υπάρχουν σεσουάρ, σίδερο για μπούκλες, βούρτσες και ένα νεσεσέρ με προϊόντα styling. Αυτό λοιπόν δεν είναι διακοπές. Είναι μαρτύριο. Ήρθε η ώρα να συμφιλιωθούμε με τα σγουρά μας μαλλιά και να τα αφήσουμε επιτέλους στην ησυχία τους.

Όπως για παράδειγμα έκανε η Lili Reinhart η οποία μάλιστα το χάρηκε πολύ μιας και ανέβασε στα stories της φωτογραφία

με τα φυσικά, σγουρά μαλλιά της.

Και μάλιστα τόνισε πως δεν έχει χρησιμοποιήσει σίδερο για μπούκλες. Στις δημόσιες εμφανίσεις της η Reinhart προτιμά τους ανάλαφρους κυματισμούς αλλά και το sleek look αν και ελπίζει πως κάποια στιγμή θα τολμήσει να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί και με τα curly hairstyle.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lili Reinhart (@lilireinhart) στις 17 Ιούν, 2018 στις 9:39 πμ PDT

Κι επειδή υποθέτουμε πως δεν έχετε σκοπό να κάνετε κάποια επίσημη εμφάνιση ή να πατήσετε σε κόκκινο χαλί στο νησί που βρίσκεστε σας παρακαλούμε την επόμενη φορά που θα λούσετε τα μαλλιά σας μετά τη θάλασσα να απλώσετε μικρή ποσότητα λαδιού ενυδάτωσης στις άκρες τους και να τα αφήσετε να στεγνώσουν μόνα τους. Θα είναι υπέροχα. Σας το εγγυώμαι. 

Επίσης αν θέλετε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε προϊόν κατάλληλο για μπούκλες προτιμήστε να πάρετε μαζί σας το κατάλληλο σαμπουάν. Μη επιβαρύνετε την τρίχα σας με προϊόντα styling το καλοκαίρι. Ο ήλιος, η θάλασσα και το νερό της πισίνα αρκετά τα ταλαιπωρούν. 

Το μόνο που χρειάζονται κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι πλούσια και εντατική ενυδάτωση. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν πρέπει να ξεχνάτε το conditioner και τη μάσκα ενυδάτωσης που θα προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία, απαλότητα και λάμψη.

Ποιο είναι λοιπόν το δίδαγμα που μας έδωσε η Lili; Αγαπάμε τα μαλλιά μας όπως ακριβώς είναι και τα φροντίζουμε ώστε να δείχνουν τέλεια.

Διαβάστε ακόμη:

Πούδρα με δείκτη προστασίας: Το μοναδικό προϊόν κάλυψης που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ των διακοπών σας

Τα neutral βερνίκια νυχιών θα κάνουν θραύση την επόμενη σεζόν και πρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο σας

Keywords
Τυχαία Θέματα