Bill Σαντριάς: Το σχόλιο του για το χωρισμό της Ρένιας Τσακίρη με τον Παύλο Τερζόπουλο!

O Παύλος Τερζόπουλος και η Ρένια Τσακίρη ήταν το μοναδικό ζευγάρι του φετινού Power of Love, που έφτασε μέχρι τον τελικό χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο. Οι δυο τους δέχτηκαν σκληρή κριτική για τη σχέση τους, ωστόσο προσπάθησαν  να αδιαφορούν και να συγκεντρώνονται στην σχέση τους όλο αυτό το διάστημα. 1,5 περίπου μήνα μετά τον τελικό του Power of Love τo ζευγάρι αποφάσισε

να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Τον χωρισμό τους ανακοίνωσε η Ρένια Τσακίρη πριν λίγες μέρες με μια λιτή ανάρτηση της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram όπου έγραφε: «Εγώ και ο Παύλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η σχέση μας έληξε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και από τους δυο μας για όλη τη στήριξη σας τόσο καιρό!!!».

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτηση της Ρένιας!

Ο συμπαίκτης τους στο POL, Bill Σαντριάς απαντώντας σε followers του, μέσω instastories σχετικά με το χωρισμού του ζευγαριού ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Αν και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Αλλά όπως και να έχει. Να είναι καλά και οι δύο και να περνάνε όμορφα. Υπήρχε μία Α διαφορά ηλικία που σημαίνει άλλα ενδιαφέροντα ο ένας από τον άλλο. Αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει κιόλας».

Διαβάστε ακόμα:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η εξομολόγηση της και η συμβουλή στους followers της!

Η Λάουρα Νάργες έγινε 29 ετών και δημοσίευσε την πιο σέξι φωτογραφία της!

Πρώην παίκτης του ελληνικού «The Voice» ποζάρει γυμνός!

Keywords
Τυχαία Θέματα