Δείτε τις 7 απίθανες χρήσεις του beauty blender!

Το  beauty blender υπάρχει πλέον στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Το χρησιμοποιείτε για να απλώσετε το φον ντε τεν και το κονσήλερ και το αποτέλεσμα είναι σχεδόν αποτελεσματικό. Επίσης γνωρίζουμε πως το αγαπάτε επειδή είναι χαριτωμένο και χρωματιστό αλλά αυτό δεν θα το σχολιάσουμε.

Οι ειδικοί λοιπόν αποκαλύπτουν ότι το   beauty blender μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με 7 ακόμη απίθανους τρόπους. Θα ενθουσιαστείτε

μάλιστα γιατί είναι στ’ αλήθεια εντυπωσιακοί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautyblender (@beautyblender) στις 27 Ιούν, 2019 στις 3:25 μμ PDT

Σχεδόν όλες γνωρίζετε πως το beauty blender λειτουργεί καλύτερα όταν είναι νωπό και αυτό είναι ο λόγος που το ποτίζεται με νερό. Οι celebrity make up artists όμως το ψεκάζουν με face mist ή λοσιόν. Με αυτό τον τρόπο παράλληλα η επιδερμίδα ενυδατώνεται.

Το beauty blender είναι κατάλληλο και για την εφαρμογή του ορού ή του λαδιού ενυδάτωσης. Και σ’ αυτή την περίπτωση βέβαια πρέπει να είναι νωπό.

Ένα καθαρό beauty blender θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε το περιττό φον ντε τεν ή πούδρα. Αφού απλώσετε τα προϊόντα κάλυψης λοιπόν ταμπονάρετε σε όλο το πρόσωπο απαλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη beautyblender (@beautyblender) στις 9 Ιούν, 2019 στις 3:22 μμ PDT

Αν θέλετε να απλώσετε αντηλιακή κρέμα προσώπου πάνω από το φον ντε τεν σας το κατάλληλο εργαλείο είναι το beauty blender. Η απαλή του υφή είναι η πλέον κατάλληλη ώστε να εφαρμόσετε το αντηλιακό σας χωρίς να αφαιρεθεί ή να διαλυθεί η βάση.

Αν ακολουθείτε πιστά τις τάσεις και θέλετε να αποκτήσετε το gradient ή blotted lip look θα το πετύχετε μόνο με το beauty blender.  Aφού απλώσετε με τα δάχτυλα το κραγιόν σας στη συνέχει χρησιμοποιείστε το beauty blender, ταμπονάροντας στο κέντρο μόνο των χειλιών.

Αν συνηθίζετε να απλώνετε blush σε μορφή κρέμας ή ρευστό ο μόνος τρόπος να το εφαρμόσετε σωστά είναι το αγαπημένο σας σφουγγαράκι. Πάντα ταμποναριστά.

Με το beauty blender μπορείτε να κάνετε και λεμφικό μασάζ. Είναι το νέο trend των facialists. Κάνουν μασάζ με απαλές κυκλκές κινήσεις αφού προηγουμένως το έχουν ποτίσει με το ενυδατικό προϊον.

Διαβάστε ακόμη:

Πούδρα με δείκτη προστασίας: Το μοναδικό προϊόν κάλυψης που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ των διακοπών σας

Τα neutral βερνίκια νυχιών θα κάνουν θραύση την επόμενη σεζόν και πρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο σας

Keywords
Τυχαία Θέματα