Η Kylie Jenner καλοσωρίζει το 2019 με ένα τέλειο hair style

Καλώς ή κακώς οι Kardashian-Jenner θα μας απασχολήσουν και τη νέα χρονιά. Ησυχία δεν έχουν και δίνουν καθημερινά τροφή για σχόλια. Η μία από τις αδερφές την παραμονή της Πρωτοχρονιάς φωτογραφήθηκε με το μαγιό της στα χιόνια συγκεντρώνοντας εκατομμύρια likes. Η δεύτερη (βλ.KKW) με την κολλητή της φίλη Paris Hilton

κάνοντας snowboard. H κόρη της φόρεσε κατακόκκινο κραγιόν και έριξε το Instagram και τώρα έρχεται η σειρά της Kylie Jenner να δημιουργήσει έναν μικρό πανικό. Και πάλι με το χρώμα αλλά και το style των μαλλιών της.

Απ’ ότι φαίνεται έχει γίνει η αγαπημένη της συνήθεια αφού σε λιγότερο από δύο μήνες έχει αλλάξει τρεις φορές την απόχρωση στα μαλλιά της. Αρχικά επέλεξε, πάντα με την συναίνεση του προσωπικού της haircolorist, το ροζ χρώμα, ένα από τα μεγαλύτερα trends της επόμενης σεζόν. Στη συνέχεια τα επανέφερε στο γνωστό, αγαπημένο της ξανθό και λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος αποφάσισε να τα βάψει γαλάζια. Η αλήθεια είναι πως θυμίζει νεράιδα, γοργόνα ή τέλος πάντων πρωταγωνίστρια σε ταινία της Disney.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 30 Δεκ, 2018 στις 3:11 μμ PST

Άκρως εντυπωσιακή η Kylie για άλλη μια φορά, πρέπει να το παραδεχτούμε. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μάλιστα μάζεψε τα μαλλιά της ψηλά σε μια curly αλογοουρά αφήνοντας δύο ανάλαφρες μπούκλες να ακουμπούν στο πρόσωπο της. Ένα τέλειο look που ανέδειξε το νέο της χρώμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις 31 Δεκ, 2018 στις 5:46 μμ PST

Μήπως πρέπει να το σκεφτείτε πλέον σοβαρά; Αν και δεν θέλουμε να σας πούμε ψέματα, εύκολο χρώμα δεν είναι. Θέλει φροντίδα και συχνές επαναλήψεις αφού έχει την ιδιότητα να ξεβάφει. Που σημαίνει ότι αν δεν έχετε τον haιrcolorist stand by θα πρέπει να είστε τουλάχιστον μία φορά το μήνα στο κομμωτήριο. Εκτός αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε μεν το χρώμα αλλά στην προσωρινή του μορφή. Εκείνο δηλαδή που φεύγει με τα λουσίματα.

Όπως και να’ χει είναι τέλειο και αναμφισβήτητα trend. Μέσα στο καταχείμωνο μάλιστα χαρίζει μια όμορφη και χαριτωμένη νότα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Lady Gaga ακολουθεί το παράδειγμα της JLo και οι θαυμάστριες της έχουν ξετρελαθεί

Η επιδερμίδα σας τώρα χρειάζεται τη σωστή peel-off mask για να αποκτήσει και πάλι τη λάμψη της

Keywords
Τυχαία Θέματα