Grammy Awards 2019: Τα hair accessories είχαν την τιμητική τους!

Τα βραβεία Grammy συγκέντρωσαν όλη την αφρόκρεμα της μουσικής βιομηχανίας και φυσικά οι stars έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις. Οι hairstylists έβαλαν τα δυνατά τους αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι μέσα σε λίγες ώρες οι φωτογραφίες των πελατισσών τους θα κάνουν το γύρω του κόσμου. Και επίσης θα σχολιαστούν. Με καλή ή κακή πρόθεση. Και επειδή τρέμουν τη δεύτερη προσπάθησαν να ακολουθήσουν τις τάσεις και να τις εφαρμόσουν με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

Αυτός πιστεύουμε ότι είναι ο λόγος που “έπαιξαν” αρκετά με τα αξεσουάρ μαλλιών. Είναι άλλωστε

ο καλύτερος τρόπος να αναβαθμιστεί ένα χτένισμα ειδικά αν το αξεσουάρ μοιάζει με κόσμημα.

Από την Cardi B λοιπόν που στόλισε τον κότσο της με ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ με πέρλες μέχρι τα pins που φόρεσε η Lily Singh οι celebrities μας έδωσαν τέλειες ιδέες για την επόμενη extravagant εμφάνιση μας.

Ας δούμε τα ωραιότερα και τα πιο εντυπωσιακά:

Η Cardi B έκανε και πάλι το θαύμα της. Στόλισε τον κότσο με ένα υπερμέγεθες κωνικό αξεσουάρ μαλλιών γεμάτο πέρλες. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

Andra Day: Μια 60’s, ιδιαίτερη εμφάνιση με μαλλιά (η περούκα) απόλυτα στυλιζαρισμένα στολισμένα με λουλούδι.

Nina Dobrev: Ήταν το πιο chic χτένισμα της βραδιάς. Ένα άψογο up do και μια διπλή κορδέλα Christian Dior στολισμένη με καρφίτσα από πολύτιμους λίθους.

Lily Singh: Μια σοφιστικέ εμφάνιση με πολλά pins στο πλάι των μαλλιών. Ένα από τα μεγαλύτερα trends που η Singh το υποστήριξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Mimi Sabala: Η αλογοουρά ψηλά απέκτησε εντελώς διαφορετικό look με την πολύ λεπτή χρυσή κορδέλα στην κορυφή.

Η.Ε.R.: Τα μαλλιά απέκτησαν απίστευτο όγκο ενώ η χωρίστρα στη μέση είχε μια glam πινελιά αφού ο hairstylist δημιούργησε μια χρυσή γραμμή με κορδόνι.

Salma Hayek: Το πιο εντυπωσιακό αξεσουάρ όλων. Ένα headband δίχτυ που κάλυψε όλο το μπροστινό μέρος των μαλλιών της τα οποία ήταν μαζεμένα σε κότσο ψηλά. Η πλεξούδα στο στεφάνι έκανε τη διαφορά.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 3 βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας

Η Ariana Grande δεν είναι ερωτευμένη και το αποκαλύπτει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

Keywords
Τυχαία Θέματα