Η Khloe Kardashian άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της και έγινε αγνώριστη

Ότι ακόμα έχουν μαλλιά οι Kardashian-Jenner είναι πραγματικά μεγάλη επιτυχία. Γιατί οποιαδήποτε άλλη γυναίκα με τόση ντεκαπάζ και τόσες αλλαγές χρώματος μέσα στη σεζόν στ’ αλήθεια θα είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Ίσως τελικά οι haircolorists στο Hollywood κάνουν μαγικά και καταφέρνουν παρά τις χημικές εργασίες στην τρίχα να την κρατούν λαμπερή και υγιή. Ίσως πάλι να είναι περούκες και απλά αυτό να είναι ένα παιχνίδι με την δημοσιότητα. Ποτέ δεν θα μάθουμε.

Το

θέμα σήμερα όμως είναι ότι η Khloe Kardashian λίγο μετά την αδερφή της άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της και δεν την γνωρίσαμε.

Αποχωρίστηκε το χρυσό-ξανθό που είχε μέχρι τώρα και ζήτησε από την προσωπική της haircolorist Tracey Cunningham να της δημιουργήσει ένα άκρως εντυπωσιακό ice-blonde! Φυσικά η colorist πραγματοποίησε την επιθυμία της και δημιούργησε τo τέλειο λευκό του πάγου. Στη συνέχεια ως είθισται το έκανε γνωστό μέσω του Instagram γράφοντας “I love you #platinumblonde. I love doing your haircolor [sic] and you were so patient.”


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tracey Cunningham (@traceycunningham1) στις 3 Δεκ, 2018 στις 9:22 μμ PST

Δεν ξέρουμε πόσο θα το κρατήσει το χρώμα η Khloe αφού ως γνωστόν δεν είναι ιδιαίτερα σταθερές ειδικά σε ότι αφορά τα μαλλιά τους. Τη μία μέρα έχουν ροζ μαλλιά και καρέ και την επόμενη καστανά μέχρι την πλάτη. Το θέμα είναι να συγκεντρώνουν εκατομμύρια likes από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Τώρα όσο αφορά την υπομονή πηγαίνει σ’ αυτό που έχουμε πει πολλές φορές σε όσες από εσάς θέλετε να κάνετε μια τόσο δραματική αλλαγή. Χρειάζονται πολλές ώρες στο κομμωτήριο μέχρι να πετύχετε το συγκεκριμένο χρώμα. Οι εργασίες γίνονται με αργούς ρυθμούς ώστε να μην καταστραφούν τα μαλλιά. Και μάλιστα στην περίπτωση που το ήδη υπάρχον χρώμα είναι σκούρο ίσως χρειαστεί και δεύτερη και τρίτη επίσκεψη αφού θα είναι δύσκολο να το πετύχει ο κομμωτής σας με την μία. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να το κάνετε μόνες στο σπίτι. Ούτε καν να σκεφτείτε να το επιχειρήσετε.

Διαβάστε ακόμη:

Οι Top Beauty Bloggers σας μαθαίνουν πως να κάνετε το ωραιότερο Smoky Cat Eye!

Το κραγιόν που φόρεσε η Priyanka Chopra στο γάμο της πρέπει να το αποκτήσετε ΤΩΡΑ!

Keywords
Τυχαία Θέματα