Παίκτρια του My Style Rocks γύρισε πλάτη στους κριτές-Ο εκνευρισμός της Μπέττυς Μαγγίρα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτριες του My Style Rocks έδειξαν έντονα τον εκνευρισμό τους για τα σχόλια που δέχονται από τους τρεις κριτές: Μπέττυ Μαγγίρα, Στέλιο Κουδουνάρη, Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Το ίδιο συνέβη και στο σημερινό επεισόδιο, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την Φωτεινή Τράκα. Η παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά στους τρεις κριτές φορώντας ένα χρυσό καλσόν, το οποίο και της ζήτησαν να βγάλει. Αν και ήρθε σε δύσκολη θέση, κατάφερε με τη βοήθεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Στέλιου Κουδουνάρη να το βγάλει χωρίς να έχουμε… αποκαλύψεις!

Ωστόσο,

στη συνέχεια όταν κάθισε στη θέση της και σειρά για να κριθεί είχε η Ιωάννα Σιαμπάνη, οι κριτές της ζήτησαν να δώσει τις γόβες που φορούσε στη συμπαίκτρια της. Η Φωτεινή αν και το έκανε, αποφάσισε να γυρίσει τη πλάτη της στους κρτιές, δείχνοντας έτσι την ενόχληση της. Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και έσπευσε να της επιστρέψει τις γόβες της.

Μάλιστα, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Μπέττυ Μαγγίρα: Φωτεινή, επειδή δεν είναι ωραίο να μας γυρνάς την πλάτη, γιατί κι εγώ θα μπορούσα να σας έχω μούτρα κάποιες φορές. Δεν είναι ωραίο αυτό να βλέπουμε την πλάτη σου. Πάρε τα παπουτσάκια σου, φόρα τα και γύρνα μπροστά.

Φωτεινή Τράκα: Δεν νομίζω ότι έκανα εγώ κάτι λάθος.

Μπέττυ Μαγγίρα: Ποιος έκανε λάθος; Εμείς;

Φωτεινή Τράκα: Δεν νιώθω πολύ ωραία όταν με έχετε ξεγυμνώσει εντελώς εδώ πέρα.

Μπέττυ Μαγγίρα: Εντάξει ρε Φωτεινή, πώς κάνεις έτσι; Σου βγάλαμε το καλσόν! Πες ότι δεν μπορείς χωρίς τα παπούτσια να στα δώσουμε.

Φωτεινή Τράκα: Το έχω πει αρκετή ώρα τώρα, η αλήθεια να λέγεται.

Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν είναι ωραίο να μας γυρνάς την πλάτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Μαρία Κορινθίου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι της!

Keywords
Τυχαία Θέματα