Αυτά είναι τα χτενίσματα που θα δείτε παντού το 2019

Οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, τα φλας άστραψαν, οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του κόσμου και έτοιμα τα trends της επόμενης χρονιάς. Ειδικά οι haistylists είχαν μεγάλη έμπνευση. Αξεσουάρ, λουλούδια, sleek κότσοι και πολύ σφιχτές ψηλές αλογοουρές έγιναν θέμα συζήτησης και εσείς πρέπει να αποφασίσετε ποιο απ’ όλα σας αρέσει ή σας ταιριάζει και να το υιοθετήσετε ξεκινώντας από την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Επιλέξαμε τα ωραιότερα και θα

τα δούμε ευθύς αμέσως

Η πολύ ψηλή αλογοουρά

Σήμα κατατεθέν της Khloe Kardashian. Ταιριάζει με όλες τις εμφανίσεις. Από το γραφείο μέχρι το Χριστουγεννιάτικο πάρτι. Ολόισια ή με κυματισμούς δεν έχει σημασία. Αυτό που προέχει είναι να είναι πιασμένη πολύ σφιχτά και στην κορυφή. Μπορείτε να την πιάσετε με ένα αξεσουάρ για να γίνει πιο εντυπωσιακό το χτένισμα. Επίσης πρέπει να απλώσετε κρέμα φορμαρίσματος πριν το πιάσιμο ώστε να είναι τα μαλλιά λεία στην κορυφή.

Στολισμένα Μαλλιά

Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε εύκολα το μπουκέτο με τα τριαντάφυλλα στα μαλλιά της Emma Stone. Ήταν ρομαντικό, θηλυκό και chic μαζί. Και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Τα pins και κάθε μορφής αξεσουάρ έχουν επίσης την τιμητική τους αφού μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό χτένισμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα 90’s look πιάνοντας τα μαλλιά σας από την μία μόνο πλευρά με ένα ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ ή να στολίσετε τον χαμηλό σας κότσο. Επίσης μεγάλο σουξέ έχουν και οι μαύρες βελούδινες κορδέλες σαν εκείνη που είδαμε να φορά στην τελευταία της εμφάνιση η Kate Middleton.

O sleek κότσος

Είναι το hairlook που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμα κι αν έχετε να εμφανιστείτε σε εξαιρετικά επίσημη εκδήλωση. Είναι κομψός αλλά και μεταμοντέρνος ανάλογα με τον τρόπο που θα πιάσετε τα μαλλιά σας. Τον τελευταίο καιρό αγαπάμε πολύ τους κότσους της Lady Gaga αφού είναι εναλλακτικοί. Στην τελευταία της εμφάνιση ο hairstylist έχει πιάσει αρχικά τα μαλλιά της σε αλογοουρά, τα έχει χωρίσει σε τούφες τις οποίες έχει πλέξει και στη συνέχεια έχει δημιουργήσει τον κότσο. Εύκολο και τέλειο.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα ωραιότερα, πρακτικά και ευκολοφόρετα κραγιόν -μολύβια!

H λάμψη στα μαλλιά είναι εύκολη υπόθεση αν ακολουθήστε το τρικ των hairstylists

Keywords
Τυχαία Θέματα