Hitech «Gkletsos» για υποψήφιος περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας

SHOWBIZHitech «Gkletsos» για υποψήφιος περιφερειάρχης Στ. ΕλλάδαςΠαρασκευή, Δεκέμβριος 7, 2018 - 20:35

❱❱ Ο Απόστολος Γκλέτσος (φωτό) έγινε... εφαρμογή για κινητά!

Το app «Gkletsos» του δημάρχου Στυλίδας και υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας φτιάχτηκε εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, προκειμένου να υπάρχει (και) τεχνολογική ενημέρωση των ψηφοφόρων του.


Η δωρεάν εφαρμογή για smartphones σχεδιάστηκε από την ομάδα καινοτομίας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του συνδυασμού «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση», του οποίου επικεφαλής είναι ο δημοτικός άρχοντας και πρωταγωνιστής του «Τατουάζ».

Σε πραγματικό χρόνο

Σ’ αυτήν οι πολίτες θα μπορούν σε πραγματικό χρόνο να του αποστέλλουν ό,τι επιθυμούν, ενώ παράλληλα να ενημερώνονται για όλες τις δράσεις και τις απόψεις του Απόστολου, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να ζητούν τις παρεμβάσεις του ίδιου αλλά και των συνεργατών του. Σύντομα, μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, θα δημιουργηθεί app και για λογισμικό ΙOS.

Στην εφαρμογή «Gkletsos» εκτός από τις επαγγελματικές φωτογραφίες του Απόστολου Γκλέτσου φιλοξενείται κι ένα σχετικά μικρό βιογραφικό σημείωμα σε σχέση με τη μεγάλη καριέρα του στην τηλεόραση και στο θέατρο, θέλοντας -ίσως- να δοθεί βαρύτητα στην πολιτική σταδιοδρομία του.
Παράλληλα θα κοινοποιούνται οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του σε πολιτικές εκπομπές και συζητήσεις, θα μεταδίδονται σε real time οι ομιλίες και οι εκδηλώσεις που κάνει, ενώ οι ψηφοφόροι θα ενημερώνονται και για τους υποψηφίους του συνδυασμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα