Η Kate Middleton έβαψε τα μαλλιά της και τα social media πήραν φωτιά

Η Kate Middleton είναι κομψή και κλασική αν και τον τελευταίο καιρό τη βρίσκουμε πολύ ανανεωμένη και δροσερή. Ακολουθεί τις τάσεις όσο φυσικά της επιτρέπει το πρωτόκολλο. Όχι δεν μπορεί να βάψει τα νύχια της κόκκινα ούτε να τα αφήσει να μακρύνουν. Δεν μπορεί να φορέσει glitter ή έντονο shimmer στο πρόσωπο ή να απλώσει στα χείλη τις πολύ σκούρες αποχρώσεις που είναι huge trend τη φετινή σεζόν.

Ναι είναι δύσκολο αλλά έτσι έχει η κατάσταση

αν είσαι σύζυγος του πρίγκιπα της Μεγάλης Βρετανίας. Παρ’ όλα αυτά τελευταία τολμά να αλλάξει το χρώμα στα μαλλιά της και μάλιστα πολύ συχνά. Στις αρχές Σεπτεμβρίου την συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός ενώ συνόδευε τα παιδιά της στο σχολείο, με υπέροχα highlights που φώτισαν το πρόσωπο της. Οι θαυμάστριες της είχαν ξετρελαθεί με το νέο της χρώμα ενώ τα σχόλια στα social ήταν κολακευτικά.

Και τώρα, ένα μήνα μετά, εμφανίζεται με νέο χρώμα το οποίο είναι ακόμη πιο γοητευτικό. Χθες, η Middleton επισκέφτηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λονδίνο με ένα υπέροχο look. Χαμογελαστή και τέλεια όπως πάντα αποκάλυψε τα ακόμη πιο ανοιχτά μαλλιά της. Η Kate απέκτησε ακόμη περισσότερα και πιο φωτεινά highlights ενώ έκοψε λίγο τα μαλλιά της δημιουργώντας απαλές ασυμμετρίες.

Photo: Karwai Tang/Getty Images/Ideal Image

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε έχει βάλει σκοπό να γίνει ξανθιά. Σταδιακά και με μικρά βήματα. Όπως πρέπει δηλαδή ώστε τα υπέροχα μαλλιά της να παραμείνουν υγιή και λαμπερά. Ίσως θέλει να θυμίζει την αξέχαστη Lady D.

Εμείς έχουμε να πούμε πως η νέα απόχρωση μας αρέσει πολύ. Της ταιριάζει και είναι η τέλεια αλλαγή ενόψει του χειμώνα. Επίσης σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε την ίδια τακτική αν θέλετε να ανοίξετε αρκετούς τόνους τα μαλλιά σας. Σιγά σιγά και με μέτρο ειδικά αν η βάση σας είναι πολύ σκούρα καστανή. Είναι ο μόνος τρόπος να κρατήσετε το μήκος ανέπαφο και την τρίχα σε τέλεια κατάσταση.

Κεντρική photo: NurPhoto/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Ήρθε η ώρα να βάλετε πρόγραμμα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης

Περιποίηση προσώπου: Δείτε τα 5 λάθη που κάνετε και σταματήστε τα asap (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα