«Εγώ το ήξερα πώς η Χοψονίδου είναι έγκυος. Φαίνεται η κοιλιά της, αλλά…»

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ολυμπία Χοψονίδου ανακοίνωσε δημόσια πως περιμένει το έκτο της παιδί με τον Βασίλη Σπανούλη. Το ζευγάρι είναι παντρεμένοι περίπου 8 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί τρία αγόρια, τον Θανάση, τον Βασίλη και τον Δημήτρη και δύο κόρες, την Αιμιλία και την Αναστασία.

Η ίδια μέσα από την ανάρτηση της μοιράστηκε με τους followers της τον τρόπο που το ανακοίνωσε στον σύζυγο της, αλλά και την επική αντίδραση που είχε ο σύζυγος της!

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο!

Όπως έγινε γνωστό

μέσα από το Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ολυμπία Χοψονίδου έχει μπει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης, στον αέρα της εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο παρουσιαστής σχολίασε το χαρμόσυνο νέο και, μάλιστα αποκάλυψε:

«Είναι καλό παιδί ο Βασίλης Σπανούλης… Εγώ το ήξερα, αλλά δεν μπορούσαμε να το πούμε. Μένουμε δίπλα στην Βουλιαγμένη… Φαίνεται η κοιλιά της Ολυμπίας, αλλά είναι στέκα. Δεν παίρνει κιλά, μην φανταστείς ότι έχει καμία κοιλιά ως εκεί πέρα, είναι σαν να έχει φάει μπρόκολο το χθεσινό βράδυ…».

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Βανδή: Τι φόρεσε στο τελευταίο Chair Challenge του X Factor;

Πένθος για την ηθοποιό Λουκία Πιστιόλα

Χριστιάνα Αριστοτέλους – Γιώργος Εφραίμ: Δείτε νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα