Τα τρία νυφικά που φόρεσε η Hailey Bieber στον γάμο της με τον Justin Bieber

Πριν από περίπου 10 μέρες η Hailey Bieber και ο Justin Bieber ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο παρουσία στενών συγγενών και φίλων και το νυφικό που επίλεξε το πανέμορφο μοντέλο έγινε το πιο hot θέμα σε όλα τα πηγαδάκια της μόδας.

Η Hailey δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο και μας έδειξε το νυφικό της ενώ αποκάλυψε πως ήταν του σχεδιαστή Virgil Abloh, του οίκου Louis Vuitton

και Off White.

Η ίδια έγραψε στο post της: «Σε ευχαριστώ Virgil Abloh που έκανες πραγματικότητα το όραμά μου και δημιούργησες το νυφικό των ονείρων μου. Εσύ και η ομάδα του Off White είστε εκπληκτικοί και είμαι για πάντα ευγνώμων που φόρεσα την πανέμορφη δημιουργία σου».

Το νυφικό της Hailey ήταν όλο από δαντέλα με μεγάλη ουρά και ένα πολύ μακρύ πέπλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

last Monday was the most special day of my life:)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις 7 Οκτ, 2019 στις 1:48 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@virgilabloh thank you for making my vision come to life and creating my dream dress. You and your @off____white team are incredible and I’m forever grateful I got to wear your beautiful creation.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις 7 Οκτ, 2019 στις 1:53 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

9.30.19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις 7 Οκτ, 2019 στις 2:02 μμ PDT

Η Ηailey φόρεσε ακόμα 2 νυφικά κατά τη διάρκεια της ημέρας του γάμου της! Το γνωστό μοντέλο φόρεσε ένα νυφικό Vivienne Westwood για το rehearsal dinner το βράδυ πριν τον γάμο της, ενώ επίλεξε επίσης ένα λευκό νυφικό της Stella McCartney για το πάρτι μετά τον γάμο, παρόμοιο με αυτό που είχε φορέσει και η Meghan Markle στη δεξίωση του γάμου της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Incredible weekend celebrating love. Congrats to The Biebers . @justinbieber @haileybieber we love you

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scooter Braun (@scooterbraun) στις 1 Οκτ, 2019 στις 4:05 μμ PDT

he bride was also pictured wearing a white Vivienne Westwood dress for the rehearsal dinner the previous night, with a sweet white bow in her hair.

Λίγες ώρες μετά τον γάμο κυκλοφόρησε και η νέα καμπάνια του οίκου Calvin Klein που ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin -Bieber είναι πρωταγωνιστές.

Διαβάστε ακόμα: Alexander McQueen: 10+1 τάσεις που ξεχωρίσαμε στο show του γνωστού οίκου μόδας-  Μια από τις ωραιότερες κολεξιόν που είδαμε φέτος.

Η Chiara Ferragni φόρεσε τα χειμερινά πέδιλα που θα λατρέψεις!- Κυκλοφορούν ήδη σε δύο αποχρώσεις και αξίζει να υιοθετήσεις κι εσύ ένα παρόμοιο look.

6 outfits που θα σε εμπνεύσουν για το καθημερινό σου στιλ- Αυτά τα looks θα τα λατρέψεις και μπορείς να τα δημιουργήσεις με ρούχα που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα