To τρικ για να χωρίσεις τις δουλειές του σπιτιού στο σπίτι και να μην τσακώνεσαι συνέχεια με τον σύντροφό σου!

To αιώνιο πρόβλημα σε όλα τα ζευγάρια και η αιτία πολλών τσακωμών είναι οι δουλειές του σπιτιού. Στη σύγχρονη ζωή τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες δουλεύουν αρκετές ώρες μέσα στη μέρα και έτσι δεν είναι εύκολο για έναν από τους δύο να αναλάβει όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα μας δίνει ένα ζευγάρι από την Αμερική που είναι μαζί 21 χρόνια και πολλοί ευτυχισμένοι. Η Angie και ο Εric αποκαλύπτουν πως το θέμα των δουλειών του σπιτιού υπήρξε σαν πρόβλημα και στη δική τους σχέση αλλά σύντομα βρήκαν ένα

τρόπο για να το λύσουν μια και καλή.

«Το πώς θα χωρίσεις τις δουλειές του σπιτιού είναι ένα μεγάλο πρόβλημα σε πολλά ζευγάρια. Εμείς αποφασίσαμε να βγάλουμε ημερίσια tasks και να τα χωρίσουμε με βάση τις προτιμήσεις μας. Αν ο σύντροφός σου κάνει μια δουλειά που εσύ συχαίνεσαι θα τον εκτιμήσεις περισσότερο.»

Τι σημαίνει αυτό; Πως θα πρέπει να κάτσετε κάτω με τον καλό σου να γράψετε μια λίστα με τις δουλειές που συχαίνεστε να κάνετε και μια λίστα με αυτές που δεν σας ενοχλούν τόσο. Στη συνέχεια προσπαθήστε να χωρίσετε τις δουλειές όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να κάνει ο καθένας τις δουλειές που προτιμάει.

Διαβάστε ακόμα: Οι 3 λέξεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σου (αν τις λες σε καθημερινή βάση)…

3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου

Τα 10 σημάδια που θα αποδείξουν πως ο αγαπημένος σου…είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα