Χριστίνα Μπόμπα: «Έχω κορονοϊό» – Σε καραντίνα στο σπίτι μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη

Με ένα βίντεο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως έχει κορονοϊό και πως βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχει βρεθεί θετικός στον ιό, παρόλα αυτά μπαίνει και ο ίδιος σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

«Έχω κι εγώ κορωνοϊο. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο», αναφέρει στην ανάρτηση της ενώ στο βίντεο λέει:

«Γεια σας! Κάνουμε αυτό το βίντεο γιατί

αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω κορονοϊό.»

«Εγώ πάλι δεν έχω, για την ώρα», συμπληρώνει ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Μόλις μάθαμε τα νέα. Σε λίγο θα πιάσουμε ο καθένας από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω. Κάνω αυτό το βίντεο για να το πω, γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορονοϊό ή νομίζουν ότι έχουν προσβληθεί από κορονοϊό να βγαίνουν, να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες και να κάνουν το καλύτερο δυνατό γιατί μιλάμε για μια πανδημία. Για αυτό το λόγω μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί μετά από μία εβδομάδα», αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν χρειάζεται πανικός. Οι νέοι ούτως ή άλλως το περνούν σαν μια απλή γρίπη. Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή που έχει κορονοϊό έχει απλώς λίγα δέκατα. Χρειάζεται απλώς προσοχή γιατί μπορεί να συμβεί στον καθένα μας», συμβούλεψε ο παρουσιαστής.

«Μείνετε λοιπόν στο σπίτι σας όσο περισσότερο μπορείτε. Δεν υπάρχει λόγος να βγαίνουμε αυτό το διάστημα. Ακολουθείστε τις οδηγίες από τους επίσημους φορείς κατά γράμμα. Μείνετε ψύχραιμοι», συστήνει η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε το βίντεό τους:

Διαβάστε ακόμα:

Masterchef: Η μπηχτή του Κουτσόπουλου για Μαρία και Δημήτρη και η ατάκα που επιβεβαίωσε τον έρωτα τους!

Deal: Εκτόξευσε την αγωνία στα ύψη! Αρνήθηκε τα 25.000 ευρώ του τραπεζίτη! Δείτε τι είχε μέσα το κουτί της!

«Λύγισε» η Αθηνά Χρυσαντίδου για τον Πάνο Ζάρλα – «Είναι πάρα πολύ δύσκολο…»

Keywords
Τυχαία Θέματα