Η Jennifer Lopez επαναφέρει τις τιράντες στη μόδα-Δες πώς να τις φορέσεις κι εσύ!

Η Jennifer Lopez απασχολεί πολύ τα μέσα τελευταία, τόσο με τη σχέση της όσο και με τη μουσική της αλλά και τη σέξι εικόνα της που την προωθεί πιο πολύ από ποτέ.

Η πανέμορφη Λατίνα σταρ προμοτάρει το νέο της άλμπουμ αυτή την περίοδο και σε ένα από τα events που πήγε έκανε μια εμφάνιση που ζηλέψαμε.

The Look
Η Jennifer Lopez

επέλεξε να φορέσει λευκό αμάνικο φανελάκι το οποίο συνδύασε με μαύρο φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι με τιράντες, Alaïa platform heels, Hermès βραχιόλι και χρυσούς κρίκους στα αυτιά. Η ίδια προτίμησε πολύ μεγάλους κρίκους, γνωρίζοντας καλά πως το μέγεθος μετράει φέτος στα σκουλαρίκια μας! Άλλωστε η γνωστή τραγουδίστρια είναι λάτρης των κρίκων και σε πάρα πολλές δημόσιες εμφανίσεις της επιλέγει αυτού τους είδους τα σκουλαρίκια.

Το μακιγιάζ της Lopez ήταν σε γήινους τόνους ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε ολόισιο look. H ίδια επαναφέρει στη μόδα τις τιράντες, με αυτήν της την εμφάνιση, και μας κάνει να θέλουμε να ψάξουμε στα συρτάρια μας να ξεθάψουμε και τις δικές μας.

Tip! Φόρεσε τις τιράντες σου με ψηλόμεσο φαρδυ παντελόνι, όπως κάνει και η Jennifer Lopez, και συνδύασέ τις με αμάνικο top ή ένα t-shirt. Όσο ο καιρός είναι ακόμα λίγο ψυχρός μπορείς να φορέσεις και το αγαπημένο σου ζιβάγκο από μέσα. Φρόντισε οι τιράντες σου να είναι σε διάφορετική απόχρωση απο το μπλουζάκι σου για να φανούν καλύτερα.

Ένα black & white look σαν αυτό της Lopez μπορεί να φορεθεί σε πάρα πολλές περιστάσεις, στη δουλειά, στη βόλτα (αν το συνδυάσεις με sneakers), στην βραδινή έξοδο. Τόλμησέ το και θα εντυπωσιαστείς τόσο εσύ όσο και οι γύρω σου.

Διαβάστε ακόμα:H Φαίη μας υιοθέτησε στην τελευταία της εμφάνιση 5 hot τάσεις της νέας σεζόν!

OMG! Δεν φαντάζεσαι ποια είναι η τελευταία τάση στις τσάντες της άνοιξης!

Η σύζυγος του Justin Bieber, Hailey, είναι το νέο πρόσωπο της Levi’s

Keywords
Τυχαία Θέματα