H Tracee Ellis Ross δημιούργησε το ωραιότερο 80’s make up look μόνη στο σπίτι αποδεικνύοντας πως ο εγκλεισμός… εμπνέει!

Οι αγαπημένες μας celebrities με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν καθημερινά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram αποδεικνύουν πως έχουν πολλά και ιδιαίτερα ταλέντα. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την ομορφιά.

Προφανώς έχουν μάθει αρκετά μυστικά από τους hairstylists και make up artists που τις φροντίζουν συνέχεια, τόσο για τις καθημερινές, όσο και για τις επίσημες εμφανίσεις τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μόνες τους μια σειρά από απίθανα looks.

Τώρα που μένουν σπίτι πειραματίζονται με πολλά και διαφορετικά

make up looks και αποκαλύπτουν το αποτέλεσμα στους followers τους. Όπως καταλαβαίνετε συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και σχόλια και δεν είναι λίγες οι φορές που γίνονται viral.

Και τώρα έρχεται το beauty icon Tracee Ellis Ross να δημιουργήσει ένα glam, πολύχρωμο και 80’s make up look που λατρέψαμε. Θα μπορούσε να βρίσκεται σε editorial γνωστού περιοδικού μόδας, αλλά το έκανε μόνη της στο σπίτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tracee Ellis Ross (@traceeellisross) στις 18 Μάι, 2020 στις 12:37 μμ PDT

H Ross λοιπόν άπλωσε στο πάνω βλέφαρο σκιά σε έντονη, φούξια απόχρωση ενώ στο σημείο κάτω από τα φρύδια εφάρμοσε μία πορτοκαλί. Στα χείλη επέλεξε ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν. 

Η star δημιούργησε το μακιγιάζ ακολουθώντας τις οδηγίες της make up artist Romi Soleimani και απ’ ότι βλέπετε τα κατάφερε τέλεια. 

Μιας κι εσείς έχετε πλέον βγει σας προτείνουμε να τολμήσετε τις έντονες αποχρώσεις στα μάτια. Είναι μια καλή ευκαιρία να γιορτάσετε τη λήξη του εγκλεισμού. Είναι Καλοκαίρι άλλωστε και όλα μα όλα επιτρέπονται. Έτσι δεν είναι κορίτσια; Εμείς πάντως ήδη έχουμε ακολουθήσει αυτό το trend και η αλήθεια είναι πως μας βοηθά πολύ στην ψυχολογία μας.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Kim Kardashian: Τα μαλλιά της μακραίνουν πανεύκολα και σας αποκαλύπτουμε το φανταστικό μυστικό της!

Η Eva Mendes άφησε τις κόρες της να τη μακιγιάρουν -Δείτε το αποτέλεσμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα