Η Hailey Bieber ξέρει πώς να μας κερδίζει σε κάθε της εμφάνιση- Τα 2 outfits που θα λατρέψεις

Αν με ρωτήσεις ποια θεωρώ το πιο καλοντυμένο supermodel παγκοσμίως θα σου πω αμέσως την Hailey Bieber. Η σύζυγος του Justin έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με τον επαγγελματισμός της και την πορεία της καριέρας της όσο και με το μοναδικό της στιλ. Είναι από τα λίγα supemodels που δεν θα την τσακώσει ποτέ ο φακός απεριποίητη και ακόμα και όταν φοράει τις φόρμες της και ένα tank top

δείχνει αψεγάδιαστη.

Πριν λίγες ώρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε δύο εξόδους της και τα φλας άστραψαν. Χτες το πρωί η όμορφη Hailey έφτασε στο studio προκειμένου να παρευρεθεί στο Kelly and Ryan show. Η ίδια επέλεξε ένα total black look που αποτελούνταν από μίνι μαύρο suit dress και μαύηρες γόβες. Το μοντέλο ολοκλήρωσε το styling με μαύρα γυαλιά ηλίου, έναν χαλαρό κότσο και διακριτικά κοσμήματα.

Λίγες ώρες αργότερα η Hailey εντοπίστηκε έξω από τα NBC Studios όπου εμφανίστηκε στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Για αυτήν την εμφάνιση η Hailey Bieber επέλεξε ένα πιο αστραφτερό φόρεμα σε nude απόχρωση και με σέξι άνοιγμα στο στήθος, στενή γραμμή και μακριά-καμπάνα μανίκια. Το πανέμορφο μοντέλο συνδύασε το φόρεμα με clear heels και εντυπωσιακό μακιγιάζ, ενώ για τα μαλλιά της προτίμησε ένα επίσης σχετικά επιμελώς ατημέλητο look.

Ποιο από τα δύο looks της Hailey σου αρέσει περισσότερο;

© MEGA/ Gotham / GC Images / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Τα ολόσωμα μαγιό των Zara που αναμένεται να γίνουν sold out (και κοστίζουν κάτω από 30€)

Τα φορέματα του καλοκαιριού που θα θέλεις να φοράς συνέχεια- Βρήκαμε τα πιο hot σχέδια

H Danielle Bernstein μας δείχνει ποια μαγιό θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα