Survivor: Αποχώρησε και έμειναν άφωνοι όλοι

Με μία αποχώρηση ολοκληρώθηκε το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Στάθης Σχίζας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν οι τέσσερις παίκτες που βρέθηκαν στη λίστα τον υποψηφίων.

Λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού ολοκληρωθεί, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από το reality επιβίωσης είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Ο ίδιος χαμογέλασε μόλις άκουσε το αποτέλεσμα ενώ οι υπόλοιποι παίκτες τον κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα, μιας και δεν περίμεναν ότι θα ήταν εκείνος

που θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου.

Τελικά, το Survivor είναι γεμάτο εκπλήξεις και αυτή είναι ακόμα μία. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ υπήρξε ένας από τους δυνατούς παίκτες του φετινού κύκλου και έτσι η αποχώρησή του ήταν απρόσμενη. Λίγο πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, ο ίδιος είπε:

«Νιώθω χαρούμενος που γνώρισα όλα τα άτομα εδώ πέρα, που αγωνίστηκα μαζί τους και σίγουρα, όταν βγω έξω, θα είμαι αλλαγμένος μετά απ’ όλα αυτά που έζησα. Οι δύο πιο κοντινοί μου άνθρωποι είναι ο Άρης και η Μαίη αλλά εγώ θα ήθελα να το πάρει η Μαίη γιατί είναι ένα απλό κορίτσι και από την ημέρα που έχει μπει εδώ μέσα πηγαίνει μόνο προς τα πάνω».

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά: Όταν ήταν έφηβη και πρωταγωνιστούσε σε διαφημιστικό σποτ – Το throwback βίντεο

 Σία Κοσιώνη: Ο 4,5 ετών γιος της τη συνόδευσε στο κανάλι – Φωτογραφία

 Θανάσης Κατερινόπουλος: «Η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν από ασφυξία»

Keywords
Τυχαία Θέματα