Ελεονώρα Μελέτη σε Light: «Εγώ θα πω στο κουτσουβελάκι μου, ότι δεν είναι το παν το χρήμα, τα όπλα και οι γκόμενες»

Με αφορμή την τοποθέτηση του Light σχετικά με το πόσο επηρεάζονται οι νέοι από τα τραγούδια του και την ευθύνη που φέρει ο ίδιος, η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε την άποψή της μέσα από τον αέρα του «Mega Καλημέρα». Η γνωστή παρουσιάστρια υποστήριξε πως οι καλλιτέχνες επηρεάζουν με τον δικό τους τρόπο την κοινή γνώμη και πως όλοι θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί στα λεγόμενά τους.

«Ο Light

είναι καλλιτέχνης και οι καλλιτέχνες ανήκουν στους ανθρώπους που διαμορφώνουν άποψη και επηρεάζουν την κοινή γνώμη, όπως και τα ΜΜΕ, όπως και η εκκλησία, και η κοινωνία και το σχολείο και η οικογένεια. Από τη στιγμή που το κουτσουβελάκι θα αρχίσει να βγαίνει προς τα έξω, θα αρχίσει να επηρεάζεται και από άλλα πράγματα», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Και συνέχισε: «Ο γονέας θα κάνει τη δουλειά του αλλά και οι καλλιτέχνες, επειδή τα κουτσούβελα τους θαυμάζουν, τα 8χρονα πηγαίνουν από κάτω και τραγουδάνε τα τραγούδια τους, το κοινό τους είναι από τα 13-15, πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο προσεχτικοί. Εγώ θα πω στο κουτσουβελάκι μου ότι δεν είναι το χρήμα, τα όπλα και οι γκόμενες σε αυτή τη ζωή».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς: «Όταν είπα στη μητέρα μου ότι είμαι γκέι ακολούθησε παύση και σοκ»

 Τίμος Ζαχαράτος: Στηρίζει δημόσια τη Δανάη Μπάρκα μετά τις δηλώσεις Λατινοπούλου

 Χριστίνα Κοντοβά: Φωτογραφίζει την κόρη της ντυμένη γοργόνα

Keywords
Τυχαία Θέματα