Η Hailey Bieber δεν πάει πουθενά χωρίς τα αγαπημένα της προϊόντα μαλλιών και πρέπει να τα δείτε

Η Hailey Bieber είναι νέα, όμορφη, ερωτευμένη και λαμπερή. Την ακολουθούμε ανελλιπώς στα social αφού κάθε της εμφάνιση είναι πηγή έμπνευσης και γνωρίζουμε πως θέλετε να ξέρετε όλα τα μυστικά της. Ευτυχώς, τόσο για εσάς όσο και για εμάς τίποτα δεν μένει κρυφό αφού τόσο η ίδια όσο και οι beauty experts

που επιμελούνται το look της αποκαλύπτουν τα προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις 11 Αύγ, 2019 στις 11:13 πμ PDT

Τα μαλλιά της είναι ένα από τα δυνατά της σημεία. Ακόμη κι όταν εμφανίζεται με ένα messy bun δείχνουν τέλεια, λαμπερά και υγιή. Η Bieber έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της πως τα μαλλιά της είναι λεπτά και αδύναμα. Αυτό σημαίνει πως χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Και όπως είναι φυσικό οι ειδικοί της προτείνουν τα καλύτερα ώστε τα μαλλιά της να είναι πλούσια, δυνατά και άψογα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις 6 Μάι, 2019 στις 8:59 μμ PDT

Και όπως φαίνεται τα έχει καταφέρει τέλεια μιας και σε κάθε της εμφάνιση τα μαλλιά της είναι υπέροχα.

Η Hailey μάλιστα αποκάλυψε τα δύο αγαπημένα της προϊόντα στα οποία οφείλεται η όψη των μαλλιών της. Αρχικά παίρνει τις Viviscal Har Vitamins που βοηθούν στη σωστή ανάπτυξη της τρίχα. Περιέχουν πρωτεϊνες που βελτιώνουν την όψη της τρίχας και την προστατεύουν ειδικά αν ταλαιπωρείται από extension, τρέσες και συχνό styling με συσκευές θερμότητας.

Η Bieber μάλιστα παραδέχτηκε ότι ταλαιπωρεί πολύ τα μαλλιά της αφού συχνά χρειάζεται να βάλει πρόσθετα για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

Το δεύτερο προϊόν που επίσης δεν αποχωρίζεται είναι η έλαιο καρύδας. Πρόκειται για ένα συστατικό που επιλέγουν οι περισσότερες celebrities αφού είναι γνωστό για τις ιδιότητες του. Χαρίζει έξτρα λάμψη, δύναμη όχι μόνο στα μαλλιά αλλά και σε επιδερμίδα και νύχια.

Vita Coco Coconut Oil

Αν λοιπόν τα μαλλιά σας είναι αδύναμα, πέφτουν και δεν μακραίνουν εύκολα ακολουθείστε το παράδειγμα της Hailey. Η γνώμη του κομμωτή σας είναι εξίσου σημαντική καθώς και της δερματολόγου. Τη δεύτερη είναι καλό να την επισκεφτείτε σε περίπτωση που η τριχόπτωση είναι συνεχής και μεγάλη.

Διαβάστε ακόμη:

Όλα όσα πρέπει να αποφεύγετε αν έχετε ξηρή επιδερμίδα

Δείτε τα προϊόντα μακιγιάζ που φόρεσε η Barbara Pavlin στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία

Keywords
Τυχαία Θέματα