Ζέτα Δούκα: Δείτε πώς απάντησε σε follower της που της έγραψε ότι έχει γεράσει!

Η Ζέτα Δούκα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά της.

Η ηθοποιός έκανε κάποια InstaStories στο προφίλ της και έλαβε ένα απρεπές σχόλιο από διαδικτυακό της φίλο. Συγκεκριμένα, της έγραψε: “Ρε συ έχεις γεράσει πάρα πολύ!” και εκείνη απλά τον ευχαρίστησε.

Στη συνέχεια δημοσίευσε τον διάλογο τους και σε μέσω βίντεο εξήγησε για ποιο λόγο το έκανε: ” Το προηγούμενο μήνυμα δεν το πόσταρα από ανασφάλεια για να σας πω, κοιτάξτε τι μου έκανε! Ευχαριστώ πολύ

πάντως για τα μηνύματα συμπαράστασης!

Ο λόγος που το δημοσίευσα είναι γιατί τέτοιου είδους κινήσεις και τέτοιου είδους μηνύματα δεν χρειάζονται! Καταρχάς, είναι παλιομοδίτικα! Εγώ βλέπω ότι ο κόσμος προχωράει και πρέπει να προχωράμε με καλοσύνη και αλληλεγγύη, ιδιαιτέρα οι γυναίκες μεταξύ μας!

Εγώ είμαι μια μεγάλη γυναίκα που με τον εαυτό μου τα έχω βρει, όμως, τέτοιου είδους μηνύματα μην τα κάνατε! Ξεκινήστε να σκέπτεστε πώς μπορείτε να είστε χρήσιμοι για την κοινωνία”.

Δείτε τη δημοσίευση:

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε λίγο αργότερα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Φαίη μας ποζάρει αμακιγιάριστη στο καμαρίνι της! 

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον ΣΚΑΪ 

Πρω1νό: Δείτε backstage βίντεο από την επίσημη φωτογράφηση της Φαίης μας για τη νέα σεζόν! 

Keywords
Τυχαία Θέματα