Μάικλ Τζάκσον: Το Mtv διέγραψε το όνομά του από βραβείο

20:34 30/8/2019 - Πηγή: People

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο Μάικλ Τζάκσον για τα βραβεία του MTV.

To δίκτυο αποφάσισε να αφαίρεσιε ήσυχα και χωρίς εξηγήσεις το όνομα του βασιλιά της ποπ από το βραβείο του Video Vanguard, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης που έγινε τη Δευτέρα 19 Αυγούστου.

Όπως ανέφερε το Page Six τον περασμένο μήνα το MTV θα αφαιρούσε

το όνομα του Τζάκσον από το βραβείο μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το ντοκιμαντέρ του HBO «Leaving Neverland» το οποίο επικεντρώνεται σε καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος του μεγάλου σταρ της ποπ.

Το πολυσυζητημένο  «Leaving Neverland», περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Τζάκσον όταν ήταν παιδιά.

Το MTV περιλάμβανε το όνομα του Τζάκσον στο δελτίο Τύπου που έστειλε να ανακοινώσει την Μίσι Έλιοτ ως η φετινή νικήτρια του βραβείου Vanguard . Ωστόσο κάποιες διαφημιστικές εταιρείες απέκλεισαν το όνομά του.

Το MTV έδωσε το όνομα του Μάικλ Τζάκσον στο βραβείο το 1991. Η Μίσι Έλιοτ, από την πλευρά της δήλωσε κατά τη βράβευσή της:

«Το βραβείο Michael Jackson Video Vanguard είναι τόσο σημαντικό για μένα», ευχαριστώντας την Τζάνετ Τζάκσον για τη φιλία και την έμπνευση που της έχει χαρίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα