Τα μανικιούρ που πρέπει να δείτε αν ντυθείτε νύφη το φετινό Φθινόπωρο

Ετοιμάζεστε να ντυθείτε νύφη μέσα στο Φθινόπωρο; Αρχικά θα πρέπει να σας ευχηθούμε τα καλύτερα και στη συνέχεια να σας προτείνουμε τα 5 ωραιότερα χρώματα που μπορείτε να υιοθετήσετε στο μανικιούρ σας.

Το πιθανότερο είναι να τα έχετε όλα έτοιμα. Το νυφικό σας χρειάζεται μόνο μερικές ¨βελονιές” ακόμη ενώ έχετε κάνει ήδη πρόβες για το χτένισμα και το μακιγιάζ της ξεχωριστής μέρας. Τι γίνεται όμως με το μανικιούρ σας; Σίγουρα η nail artist σας έχει κάνει αρκετές προτάσεις κι εσείς δεν έχετε ακόμη αποφασίσει. Εμείς είμαστε όμως εδώ για να αποκαλύψουμε τα ωραιότερα χρώματα ώστε το nail look

να είναι υπέροχο και κυρίως ιδιαίτερο.

Φυσικά μπορείτε να υιοθετήσετε το french mani που είναι μεγάλη τάση τη φετινή σεζόν αλλά είναι προβλέψιμο. Πιστεύουμε πως πρέπει να τολμήσετε ξεφεύγοντας από τα κλασικά.

Επιλέξαμε λοιπόν για εσάς 5 υπέροχα χρώματα που θα δείχνουν τέλεια στις selfies αλλά και στις φωτογραφίες του γάμου σας.

Rouge Noir: Η απόχρωση του κόκκινου της Βουργουνδίας επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο τη φετινή σεζόν και μας υπενθυμίζει την αδυναμία που του έχουμε. Χαρίζει μια τέλεια πινελιά στο νυφικό σας look και ταυτόχρονα είναι ρομαντικό και classic.

OPI Nail Lacquer, Got the Blues for Red

Η απόχρωση της σαμπάνιας. Αν επιμένετε να χρησιμοποιήσετε παστέλ απόχρωση η συγκεκριμένη είναι ότι ωραιότερο. Την χρησιμοποίησε η Margot Robbie στην τελευταία της εμφάνιση και στάθηκε πηγή έμπνευσης για όλες μας.

Essie Nail Color, Imported Bubbly

Μοβ-Ροζ: Μια ακόμη ρομαντική απόχρωση αλλά με ένα twist που κάνει τη διαφορά. Άλλωστε το μαρτυρά και η ονομασία του προϊόντος.

CND Gel Polish, Married to the Mauve

Something Blue: Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα η καλύτερη επιλογή είναι το συγκεκριμένο μπλε του ζαφειριού. Πολύτιμο, έντονο και ξεχωριστό θα κάνει το μανικιούρ σας να λάμπει από μακριά. Επίσης δημιουργεί μια τέλεια αντίθεση με το λευκό σας νυφικό. Τολμήστε το.

Revlon Nail Enamel, Urban

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα προϊόντα μακιγιάζ που φόρεσε η Barbara Pavlin στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία

Όλα όσα πρέπει να αποφεύγετε αν έχετε ξηρή επιδερμίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα