Η Hailey Bieber απογειώνει το summer glam με το πιο πρωτότυπο makeup accessory!

Όσο το καλοκαίρι προχωράει, η Hailey Bieber μας εκπλήσσει όλο και περισσότερο με τις επιλογές της τόσο στο styling (βλέπε το πολύ πρόσφατο post όπου φορά ένα αμάνικο πλεκτό tank top με μια τεράστια φράουλα και κοτλέ bucket hat στο γλυκό κίτρινο της κολοκύθας) όσο και στο μακιγιάζ!

Το πανέμορφο μοντέλο

με τη νέα του ανάρτηση στο Instagram πρωτοτύπησε και πάλι, αυτή τη φορά με ένα μακιγιάζ- έκρηξη στα μάτια μας, επιλέγοντας να χρησιμοποιήσει ένα ολογραφικό eye sticker σε neon αποχρώσεις αντί για eyeliner!

«Το διασκέδασα κάπως παραπάνω με το glam μου απόψε» σχολίασε η ίδια ποστάροντας τη sunkissed selfie της όπου ξεχωρίζει το ολογραφικό αυτοκόλλητο που φορά στα βλέφαρά της σε ασημί-rainbow αποχρώσεις. Αν ήδη αναρωτιέσαι για τις λεπτομέρειες και την προέλευση αυτού του πολύ ιδιαίτερου make-up accessory, το ρεπορτάζ της βρετανικής Vogue έδωσε την απάντηση: Η Hailey Bieber το επέλεξε από το “Eye Play Rave” sticker book του νέου, ολόφρεσκου brand (όπως βλέπουμε και στο προφίλ του στο Instagram) Simihaze Beauty που έχoυν ιδρύσει οι δίδυμες αδερφές παλαιστινιακής καταγωγής -και Djs- Simi και Haze Khadra.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simi & Haze (@simihaze)

«Το make-up αποτελούσε πάντα μέρος του DNA μας , ειδικά ως Djs. Θέλαμε να το κάνουμε εύκολο για όποιον θα ήθελε ν’ αναδημιουργήσει τα αγαπημένα μας make up looks, οπότε τα μετατρέψαμε σε eye stickers! Το πρώτο μας προϊόν, Eye Play, είναι ένα sticker book από neon και ολογραφικά wings που μπορείτε να φορέσετε οπουδήποτε» εξηγούν οι δημιουργοί του brand (προς το παρόν τα βρίσκουμε μόνο στο site τους simihazebeauty.com)

Με τα μάτια της να μαγνητίζουν το ενδιαφέρον, η Hailey έξυπνα διατήρησε ήπιους -παρότι λαμπερούς- τους τόνους στο υπόλοιπο μακιγιάζ της, με highight ένα ζουμερό, nude lip gloss στα χείλη – απλά μαγική!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Johnny Depp: “Θέλω να τα παρατήσω και να σπουδάσω αρωματοποιός” (VIDEO)

Η Emma Chamberlain έκανε το πιο hot hairstyle της σεζόν!

Βούτυρο Murumuru: Το εξωτικό συστατικό που χρειάζεσαι στο skincare σου

Keywords
Τυχαία Θέματα