Γιώργος Γιαννόπουλος: “Βέβαια, εμβολιάστηκα. Πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση και το προτείνω στους ανθρώπους”

Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/7) η Ελένη Τσολάκη φιλοξένησε στο “Καλοκαίρι #Not” τον Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος της παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού και έκανε γνωστό πως εμβολιάστηκε. Μάλιστα, μίλησε και για τα όσα είπε για όσους δεν εμβολιάζονται και παρεξηγήθηκαν.

“Η γνώση και η επιστήμη είναι πολύ μεγάλο πράγμα σε αυτή τη ζωή. Δεν πιστεύω τόσο σε αυτό που λέμε πίστη. Βέβαια, εμβολιάστηκα. Πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση

και το προτείνω στους ανθρώπους, όσο μπορώ να επηρεάσω με αυτή την ταπεινότητά μου.

Θυμώνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είχα πει ότι είναι μια βλακεία που δεν εμβολιάζονται, και παρεξηγήθηκα. Δεν έχω να πω τίποτα στους ανθρώπους, δεν μπορώ, σηκώνω τα χέρια. Απευθύνομαι σε αυτούς: όταν την επιστήμη την χρειαζόμαστε εκεί που μας κάνει καλό είναι καλή κι εκεί είναι κακή; Λένε ‘το εμβόλιο έγινε γρήγορα’. Αυτή είναι η μαγκιά. Αυτό είναι η επιστήμη, Προχωρά πολύ γρήγορα τα πράγματα.”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Έλενα Παπαρίζου: Νέα διεθνής διάκριση για τη “number one” τραγουδίστρια της Ευρώπης-Μπήκε σε Billboard στην Times Square!

Αλίκη Κατσαβού: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία που τράβηξε ο Κώστας Βουτσάς με τον γιο του, Φοίβο

Τόλης Βοσκόπουλος: Ηχηρές απουσίες από την κηδεία του τραγουδιστή

Keywords
Τυχαία Θέματα