Δέσποινα Βανδή – Άννα Βίσση: Το βίντεο από την πρώτη τους συνάντηση στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Κοκλώνης της ευχήθηκε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μίλησε για το δικό του καλύτερο δώρο, εκείνο που η τραγουδίστρια του έκανε παρέα με την Άννα Βίσση όταν τραγούδησαν για πρώτη φορά μαζί τα Χριστούγεννα στο J2US.

Η συνάντησή τους είχε κλέψει τις εντυπώσεις και συζητιόταν για μέρες, αφού στο παρελθόν οι φήμες ήθελαν τις δύο γυναίκες να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Ένα backstage βίντεο

από την πρώτη τους συνάντηση στο σπίτι του δημοσίευσε ο Νίκος Κοκλώνης, προανναγέλοντας πως έρχονται και άλλα…

«Δέσποινα Βανδή εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα όμως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση, κάνατε το μεγαλύτερο δώρο -από αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just.

Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα από αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος και εγώ γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου - γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα»., ανέφερε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μενούνος: Νέα απώλεια μετά τον θάνατο της μητέρας της

Πέθανε η ηθοποιός Μάγια Λυμπεροπούλου

Σοφία Νομικού: Η συνεργάτιδα της Δούκισσας Νομικού έγινε μαμά για πρώτη φορά

Keywords
Τυχαία Θέματα