Η Fashion Editor σου δείχνει: 10 huge τάσεις στα πέδιλα του Καλοκαιριού!

Kάθε καλοκαίρι έχω την ανάγκη, όπως νομίζω και όλες σας, να ανανεώσω τα παπούτσια που έχω στην παπουτσοθήκη μου για να μπορέσω να κάνω stylish εμφανίσεις στην πόλη αλλά και στις διακοπές στο νησί. Παρακολουθώντας καθημερινά όλα τα νέα trends, γνωρίζοντας όλα τα drops στα αγαπημένα μου brands, κοιτώντας τα προφίλ αγαπημένων influencers και ψάχνοντας στους πιο μεγάλους οίκους μόδας κατέληξα στα 10 trends που είναι τα πιο δημοφιλή φέτος και μέσα

από αυτά μπορείς με σιγουριά να διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα σχέδια.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις τα σχέδια που ξεχωρίζουμε και παρακάτω θα διαβάσεις αναλυτικά όλες τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού!

#1. Chunky sandals

H τάση που επανήλθε πέρυσι στο προσκήνιο εξακολουθεί και φέτος να είναι δημοφιλής. Τα chunky sandals είναι εδώ και αυτό το καλοκαίρι και στο αγαπημένο μας κατάστημα Shoeshi βρήκα αυτά τα nude chunky sandals για κομψές εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

#2. Φλατ πέδιλα

Φέτος θέλουμε τα φλατ πεδιλάκια μας με λεπτομέρειες από αλυσίδες και σε παλ τόνους. Στο Shoeshi θα βρεις μια πολύ μεγάλη ποικιλία για να δημιουργήσεις άνετα casual looks.

#3. Clogs

Tα clogs είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και φέτος κάνουν το πιο δυναμικό comeback στα πέδιλα της σεζόν. Θα τα φορέσεις με τζιν παντελόνι, με καμπάνες, με τα αγαπημένα σου denim σορτς αλλά και με φορέματα και θα σε συντροφεύσουν όλες τις ώρες της ημέρας σε κάθε σου look.

#4. Mint mules

Φέτος έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα mules και ειδικά σε παλ τόνους που συνδυάζονται εύκολα με κάθε μας outfit. Στο Shoeshi βρήκα το πιο τέλειο ζευγάρι σε απόχρωση της μέντας που από τη στιγμή που το ανακάλυψα δεν το έχω βγάλει από πάνω μου.

#5. Thong sandals

Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά λατρεύω τα thong sandals. Μπορεί την πρώτη φορά που τα δοκίμασα να ένιωσα μια μικρή ενόχληση ανάμεσα στα δάχτυλα αλλά ήταν μέχρι να βρω το κατάλληλο ζευγάρι. Δοκιμάζοντας το λευκό σχέδιο από το Shoeshi συνειδητοποίησα πόσο άνετα είναι και πόσο εύκολα συνδυάζονται στην καθημερινότητα μου.

#6. Square toe heels

Όταν πρωτοείδα αυτά τα πέδιλα δεν το πίστευα πόσο άνετα ένιωθα μέσα σε αυτά…σαν να φορούσα τα πιο άνετα φλατ. Τα πέδιλα με τετράγωνη μύτη που δένουν γύρω από τον αστράγαλο είναι τάση και αξίζει να τα έχεις μαζί σου στις διακοπές αυτό το καλοκαίρι.

#7. Νude mules

Δεν υπάρχει πιο βολικό και ευκολοφόρετο πέδιλο από ένα ζευγάρι mules σε nude απόχρωση. Το σχέδιο με την αλυσίδα που ανακάλυψα στο Shoeshi είναι ό,τι πρέπει για εσένα που θέλεις ξεχωριστά και άνετα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου.

#8. Clear heels

Tα clear heels είναι τα διαφανή πέδιλα που έχουμε λατρέψει και σίγουρα είναι από τις πιο ωραίες και σέξι επιλογές. Στο Shoeshi βρήκα το πιο ωραίο σχέδιο με statement τακούνι…που δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο.

#9. Chain heels

Kάθε χρόνο στην καλοκαιρινή σου παπουτσοθήκη πρέπει να έχεις ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα. Στο Shoeshi βρήκαμε ένα εκπληκτικό σχέδιο με αλυσίδα στο κατάλληλο ύψος τακουνιού για κομψές και stylish εμφανίσεις.

#10. Platform heels

Mπορεί να σου φαίνονται άβολα στο περπάτημα αλλά αν τα δοκιμάσεις θα δεις ότι δεν είναι. Τα platform heels επιστρέφουν στη μόδα, έχουν αέρα 80s και θα αναβαθμίσουν σημαντικά κάθε σου εμφάνιση.

Το Shoeshi είναι ένα αγαπημένο brand που έχει καταφέρει κάτι μοναδικό. Σε αυτό μπορείς να βρίσκεις κάθε σεζόν όλες τις νέες τάσεις πριν ακόμα γίνουν viral. Αυτός είναι και ο λόγος που το έχουμε ξεχωρίσει και το έχουμε ήδη βάλει στην καρδιά μας.

Μπες στο online shop του Shoeshi Stylish Shoes ή μάθε περισσότερα για το brand στα social media, στο Instagram ΕΔΩ! και στο Facebook ΕΔΩ!

Διαβάστε ακόμα: Οι αδερφές Kardashian μας δείχνουν τι φοράνε στις βραδινές τους εξόδους

H Fashion Editor προτείνει: Με ΑΥΤΑ τα ροζ παντελόνια θα βγάλεις όλο το Καλοκαίρι! (VIDEO)

H πασίγνωστη influencer Tezza μας δείχνει τα 5 trends που εμπιστεύεται τυφλά αυτόν τον μήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα