Η Cate Blanchett αποκαλύπτει το καλύτερο beauty tip που έχει μάθει ως τώρα!

Είναι αδύνατον να μην θαυμάσει κανείς τόσο το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της όσο και την φωτεινή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα της Cate Blanchett, που μοιάζει να έχει βρει τον τρόπο ώστε να μην την αγγίζει ο χρόνος!

Όταν σε συνέντευξή της ρωτήθηκε ποια είναι η skincare ρουτίνα που ακολουθεί, εκείνη ξεκίνησε αποκαλύπτοντας το καλύτερο beauty tip που έχει μάθει ως τώρα από τους experts: “Προσπαθείτε

πάντα να βρίσκετε χρόνο για να κάνετε ένα μασάζ προσώπου και σώματος. Αυτή είναι η καλύτερη beauty συμβουλή που έχω πάρει όλα αυτά τα χρόνια και δεν χάνω ευκαιρία να τη λέω και στους φίλους μου. Ανακουφίζει από το στρες της ημέρας που κουβαλάμε στο πρόσωπο και το σώμα μας. Οτιδήποτε αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και ηρεμεί το πρόσωπο είναι καλό, γιατί κουβαλάμε τόσο στρες καθημερινά και φαίνεται στο πρόσωπό μας”, εξήγησε η διάσημη ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Morag Ross (@morag_ross_makeup_artist)

Σχετικά με τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης, είναι γνωστό ότι η Cate Blanchett λατρεύει το Ιαπωνικό skincare brand SK-II ενώ έχει ξεχωρίσει δύο προϊόντα από Giorgio Armani Beauty που χρησιμοποιεί καθημερινά: «Η φροντίδα της επιδερμίδας μου εξαρτάται από την εποχή, πάντα όμως επιλέγω προϊόντα καλής ποιότητας που έχουν φυσική βάση. Χρησιμοποιώ ενυδατική κρέμα κάθε μέρα και η αγαπημένη μου είναι η  Giorgio Armani Crema Nera Supreme Reviving Cream», είπε. Στο καθημερινό skincare της θα βρούμε επίσης το αντιγηραντικό- θρεπτικό έλαιο για το πρόσωπο Giorgio Armani Crema Nera Supreme Recovery Oil: «Το χρησιμοποιώ καθημερινά για να δημιουργήσω ένα έξτρα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα μου, ειδικά όταν ταλαιπωρείται από τις καιρικές συνθήκες», εξήγησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Armani beauty (@armanibeauty)

Και βέβαια, είναι προφανές από την εικόνα της επιδερμίδας της ότι δεν κάνει βήμα από το σπίτι της χωρίς να έχει πρώτα φορέσει το αντηλιακό της- μια συνήθεια που, όπως είπε, την έμαθε από την μητέρα της και είναι ευγνώμων για αυτό: «Είμαι αιώνια ευγνώμων στη μητέρα μου που πάντοτε με συμβούλευε να αποφεύγω τον ήλιο και να φοράω αντηλιακό (καθώς μεγάλωνα). Με τόσο λευκή επιδερμίδα που έχω, ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να μην καίγομαι. Πιστεύω πως το 90% των ανθρώπων που έχουν προβλήματα με την επιδερμίδα τους, τόσο με την υγεία όσο και με την ποιότητά της, οφείλονται σε βλάβες από τον ήλιο. Χρησιμοποιώ ένα πολύ ισχυρό αντηλιακό, ακόμα και τον χειμώνα… είναι μια συνήθεια που απέκτησα από μικρή».

Τέλος, δίνει ένα χρήσιμο tip σχετικά με το αγαπημένο της lip balm, Lucas’ Papaw Ointment (το οποίο απλώνει όχι μόνο στα χείλη αλλά και στα ξηρά σημεία στους αγκώνες ή τις φτέρνες): «Την περίοδο των αλλεργιών μου, με βοηθά να μειώσω τις κοκκινίλες γύρω από τη μύτη και τα μάτια μου» όπως εκμυστηρεύεται!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Rashinda Jones σού δίνει έναν έξτρα λόγο να κάνεις αφέλειες!

Αυτό το αέρινο mist το χρειαζόμαστε όλες στο μπάνιο μας!

Η facialist της Jessica Alba αποκαλύπτει τα μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα